Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

K-POP Cover Dance Contest Iasi

19 OCT VIN
2018

poster K-POP Cover Dance Contest Iasi Iaşi

2018 KOREAN-ROMANIAN CULTURAL FESTIVAL -1ST EDITION
NATIONAL EDITION ROMANIA

Pasii de Inscriere:
1) Completeaza pana pe data de 5 octombrie 2018 formularul de inscriere (obligatoriu pentru participarea la concurs).

https://goo.gl/forms/m4upjSxoaXlQJBgh2

2. In perioada 1 – 11 octombrie trimite de asemenea si un e-mail pe adresa: kdancecontest2018@gmail.com , care sa contina urmatoarele materiale: *videoclipul cu dansul ales, *o poza (trupa, individual), *in cazul in care esti /aveti minor(i) in trupa (nu are/aveti varsta de 18 ani impliniti pana la data concursului) se trimite acordul semnat al unuia dintre parinti, pentru participarea fiului/fiicei la acest concurs.

3. Prezenta fizica la etapa finala a concursului care va avea loc in orasul Iasi, pe data de 19 octombrie 2018, ora 19:00, Teatrul Luceafarul Iasi, Sala Mare.

Reguli de participare:
Toti aplicantii la concursul de dans ( care trec in etapa finala) trebuie sa fie dispusi sa se deplaseze (pe cont propriu) in orasul Iasi si sa fie prezenti la evenimentul din data de 19 octombrie 2018, intervalul orar 16-21. 
• Momentul de dans trebuie sa contina o singura melodie ( cap coada). Nu se accepta colaje sau modificari ale melodiei (durata, remix, etc).
• Videoclipul trimis trebuie sa fie: de calitate buna (720 HD), sa nu aiba montaj (dansul sa fie complet in aceeasi filmare). Clipul se poate trimite si prin transfer de fisiere online ( wetransfer.com ) pe adresa oficiala a concursului: kdancecontest2018@gmail.com
• Compozitia trupei nu poate fi schimbata (aceleasi persoane care au fost pe filmare trebuie sa participe si in etapa finala).

Atentie! Orice nerespectare a acestor reguli duce la descalificare.
Finalistii vor fi anuntati pe data de 15 octombrie 2018. Selectarea finalistilor va fi realizata de catre organizatori. Compozitia juriului pentru finala din data de 19 octombrie 2018 va fi anuntata ulterior.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro