Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Jocul de azi, sansa de mâine

03 DEC LUN
-
05 IAN SAM
2018

Tag-uri: caritabil

Studenţii de la specializarea Comunicare şi Relaţii Publice demareaza o campanie de strângere de fonduri

      Un grup de 4 studente de la Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza’’ Iași, specializarea ,,Comunicare si Relații Publice’’ și-au propus să demareze o campanie de strângere de fonduri sub numele ‚,Jocul de azi, șansa de mâine’’. Aceasta se va derula în perioada 3 decembrie 2018- 5 ianuarie 2019. Campania are ca scop achiziţionarea unor noi materiale educative care să contribuie la dezvoltarea şi integrarea în societate a 50 de copii cu dizabilităţi din Centrul de Recuperare al Fundaţiei Bethany din Iași. Aceasta se desfășoară în cadrul unuiproiect din cadrul disciplinei de ,,PR la nivelul ONG-urilor’’, ce presupune planificarea și implemetarea unei campanii de Relații Publice cu susținerea Fundației Bethany Iași,.

      Prin intermediul specialiștilor din Centrul de Recuperare, copiii vor fi ajutaţi printr-o abordare transdisciplinară să vorbească, să îşi înfrângă temerile, să îşi facă prieteni, să-și dezvolte abilități de comunicare, dar şi cele de socializare. În urma şedinţelor de recuperare, copiilor li se oferă posibilitatea de a se integra mai uşor în societate, dar pentru ca acest lucru să fie posibil sunt necesare o varietate de materiale educative, anume jocuri speciale, utilizate de logopezii şi terapeuții din cadrul centrului. 

      În perioada de desfășurare a campaniei, doritorii sunt așteptați să doneze înurnele de colectare care vor fi amplasate în anumite locații din Iași sau pot contacta echipa de organizare a acestei campanii pe pagina de Facebook ,,Jocul de azi, șansa de mâine’ sau prin email la joculdeazisansademaine@gmail.com. Locațiile urnelor vor fi anunțate pe pagina de Facebook a campanie. 

Fiecare dintre noi poate îmbunătăți viitorul copiilor cu nevoi speciale și poate, de asemenea, investi în șansa lor la o viață mai bună.


0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro