mai, 2019

29mai12:00 am11:59 pmJJO live@Sala Diotima Iasi

Mai mult

Detalii eveniment

Phoenix Soul Events vă invită miercuri, 29 mai , ora 19:30 la un nou concert susţinut de Jassy Jazz Orchestra, Emil Bizga Music Director şi Invitatul special al serii : ANDRA BOTEZ
Jassy Jazz Orchestra este compusă din 15 muzicieni din orașul Iași, înființată în 2016, sub conducerea cunoscutului trompetist Emil Bîzgă, unul dintre cei mai apreciați artiști ai muzicii de jazz.
De-a lungul carierei sale,Emil Bîzgă a urcat pe aceeași scenă cu nume mari precum Ray Charles, Jimmy Cobb sau Vladimir Cosma și a susținut concerte în marile metropole mondiale cum ar fi Paris, Bruxelles, Tel Aviv, Moscova, Sankt Petersburg sau New York.
Invitatul special al serii :Andra Botez
Este vocea care se aude oriunde. Fie în concertele pe care le are alături de trupa care ii poarta numele, fie la cele doua emisiuni de muzica Jazz și de muzica Soul pe care le realizează la Radio Hit.
A bucurat publicul din întreaga țară o dată cu apariția la Show ul de televiziune Canta Acum cu Mine de la ProTv unde a obținut locul 2, dar și publicul din afara tarii.
A avut concerte și in Norvegia și Italia unde a cantat atât compozițiile sale cât și piese cunoscute din repertoriu jazz.
Andra Botez dăruiește emoție si ii reușește demult prin albumul sau de compoziții Andra Hangiuc – Sublim dar și prin oportunitățile de a cânta alături de oameni deosebiți care împărtășesc aceleași valori artistic-muzicale. Totul s-a realizat prin pasiune și timp alocat înțelegerii muzicii și a cantului in sine.
A terminat Facultatea de Filosofie secția Sociologie la Universitatea Al Ioan Cuza Iași, Facultatea de Interpretare muzicala Secția Canto Clasic la Universitatea de Arte George Enescu Iași.
În prezent este ghid de tehnica vocala completa autorizat national și înțelege cât de important este sa investești în darul tău și sa fii mereu gata sa îl împărtășești oricui și oriunde.
Se pregătește sa lanseze al doilea album de compoziții și cântă, cântă din toată inima pentru fiecare doritor și ascultător de frumos.

Biletele, 50 de lei sunt disponibile la www.eventbook.ro

Ora

(Miercuri) 12:00 am - 11:59 pm

Lasă un răspuns

X