Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Japanesse YURU training

10 AUG SAM

poster Japanesse YURU training Iaşi

Exercițiile de Yuru au fost concepute de kineto-terapeutul japonez HIDEO TAKAOKA, actualmente director al Institutului de Cercetare Kinesiologică din Tokyo.
Acestea au fost create pe baza teoriei și tehnicilor artelor marțiale tradiționale japoneze.
Împreună cu esența acestor tehnici de arte marțiale sunt integrate multiple tehnici ce includ exerciții fizice de relaxare corporală profundă, prin atingere și balansare a corpului fizic. Acestea având un efect dramatic asupra stării mentale și a corpului, folosind de asemenea un umor blând și onomatopee japoneze.
Vă puteți simți deprimați când citiți cuvântul "exerciții", dar Yuru este ușor și cere foarte puțin efort fizic, așa încât poate fi practicat de oricine la orice vârstă. Doar încorporându-l în viața de zi cu zi veți observa multe beneficii și veți găsi performanțe superioare ale costurilor.
Yuru ajută la eliberarea stresului cotidian, a stării de oboseală, dureri de articulații, tensiune internă, etc...
Beneficiile vor fi vizibile nu numai pe corpul fizic, ci vor fi percepute schimbări și la nivel mental. Având un corp eficient și confortabil, va afecta pozitiv și starea dumneavoastră mentală. Nu vă veți mai face griji în privința lucrurilor mărunte, ci mai degrabă o să fiți mai stabili și veți vedea lucrurile dintr-un punct mai larg și mai înalt.
Acest curs se adresează tuturor celor care își doresc performanțe mai bune pe orice plan al vieții, începând cu performanțele sportive cât și cele intelectuale.
Categoriile de oameni întâlniți la acest curs sunt: dansatori, sportivi, antrenori, psihologi, terapeuți, doctori, artiști, muzicieni, yoghini, Zen.. Și nu numai.
Coordonator: Dana Birliba, Psihoterapeut și Lifecoach
Acestă tehnică este adusă din Țara Soarelui Răsare, chiar de Dana, învățată direct de la nativii niponi.
Cost: 50l lei
Durata: 2h
Tel: 0757 276 762

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro