Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

InterActivity la TIMES [Episodul PILOT]

07 NOV MAR
-
28 NOV MAR
2017

poster InterActivity la TIMES [Episodul PILOT] Iaşi

UN NOU CONCEPT DE ACTIVITY DOAR LA TIMES! EPISODUL PILOT!

Fă-ți echipă și hai sa participi la o seară interactivă. Desenează, mimează, bate câmpii cu grație și râzi! Hohote de râs, explicații date cu mâinile și cu picioarele... iar timpul zboară, cât ai clipi! Jocul se desfășoară în incinta localului și este transmis LIVE pe facebook!

INTRODUCERE
Activity este un joc de comunicare. Ca și renumitul joc de societate ȘARADE, jucatorii trebuie sa-și comunice ideile unul altuia. Spre deosebire de ȘARADE, acest joc folosește multe formele de comunicare : mima , dar și descrieri verbale și grafice.
CUM SE JOACA
Jocul este alcătuit din 3 probe: Mimă, Desen și Vorbit liber. Echipa este alcătuită din maxim 6 participanți. Fiecare echipă decide ordinea în care membrii săi vor juca. Jocul începe cu primul jucător din prima echipa. El/ea ia prima carte, asigurându-se că membrii echipei nu au vazut-o. Acest jucător trebuie să prezinte conceptul respectiv în așa fel încât echipa sa să îl poată ghici. Dacă echipa ghicește conceptul acumulează numărul de puncte, în funcție de nivelul de dificultate ales de fiecare membru.
CĂRȚILE
Fiecare carte conține 3 cuvinte specifice probei. Fiecare pachet de cărți reprezintă un nivel de dificultate.
TIMPUL
Clepsidra se scurge timp de un minut. I se vor acorda jucătorului câteva secunde să se uite la cuvântul sau la fraza de pe carte, să-I memoreze eventual, după care clepsidra se întoarce. Echipa jucătorului respectiv are deci un minut în care să ghicească cuvântul sau fraza.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro