Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Înflorirea Puterii Feminine

12 MAI VIN
-
14 MAI DUM
2017

poster Înflorirea Puterii Feminine Iaşi

Arhetipurile întrupează tipare de experienţă comune tuturor femeilor din toate culturile şi din toate timpurile. Fiecare arhetip poartă în sine un tip particular de energie feminină şi se poate exprima prin nenumărate capacităţi şi talente. Acestea variază de la femeie la femeie, precum şi la o aceeaşi femeie în circumstanţe diferite.

Putem Activa aceste Arhetipuri pentru a scoate la lumină potenţialul de care dispunem, a ne vindeca rănile şi a avea acces la darurile tuturor celor patru arhetipuri.

Exprimarea noastra ca femei a fost conditionata de locul si cultura in care ne-am nascut, de familia in care am crescut, de modelele feminine pe care le-am absorbit in noi, practic de ce ni s-a spus ca e bine sa fim, sa facem, sa ne exprimam ca si Femei, de experientele pe care le-am avut cu barbatii.

Aceste lucruri au intrat adanc in noi si am invatat san e exprimam doar in anumite feluri: suntem Femei care ne exprimam cu multa gratie, suntem femei care ne exprimam forta si determinarea, suntem femei care suntem sensibile si vulnerabile, suntem femei care ne exprimam prin timiditate si frica, suntem femei care ne exprimam seductia si senzualitatea usor, suntem femei cu apetit sexual dezvoltat, suntem femei care invaluim ce atimgem cu multa iubire si grija…

Multora dintre noi ne este mai usor sa ne exprimam doar printr-un singur fel de a fi: suntem fie gratioase, fie puternice, fie vulnerabile, fie senzuale, fie timide. Exista in noi aceasta dualitatea, fie asa, fie asa. Cand vedem alte femei exprimandu-se in feluri de-a fi care noua nu ne sunt confortabile, ne simtim inconfortabile, intimidate si incepem sa le judecam sau sa nu avem rabdare cu ele. Am vrea sa fim si altfel dar nu stim cum sa ne dezvoltam.

**************************
Feminitatea inseamna sa integram armonios in noi cat mai multe feluri de exprimare ale energiei feminine.

De multe ori insa, limitarile si conditionarile impuse de parinti si de societate sau experientele negative traite ne fac sa ne ascundem in spatele unor masti si ne impiedica sa ne manifestam intregul potential.

Arhetipurile neconştientizate se află în partea de umbră a psihismului nostru şi în acelaşi loc cu ele zac îngropate unele dintre cele mai mari resurse ale noastre. De aceea este important să le aducem la lumină şi să experimentăm feminitatea în toată plenitudinea ei.

Anumite părţi din noi intră în „umbră” în copilărie când suntem răniţi. Anumite comportamente, atitudini, calităţi ale noastre deranjează pe cei care ne cresc şi ei ne apostrofează aspru, ne pedepsesc sau ne ridiculizează ori umilesc. Aceasta produce o puternică blocare a comportamentului care a generat această durere.

De aceea te invit la o calatorie interioara, pentru a ne intelege mai bine pe noi insine si a invata cum sa aducem la lumina iubirea si frumusetea, bucuria de viata si energia din inimile si corpurile noastre.

La acest curs vom explora Energia feminine si felurile in care se exprima: copilăroasă, senzuala, iubitoare, salbatica, puternica, prezenta si vom face exercitii prin care le vom integra Armonios in noi. Fiecare din noi exprima feminitatea in felul ei si ne vom sustine sa invatam una de la alta si alte feluri.

Cele 5 Arhetipuri Feminine cu care vom lucra sunt: Adolescenta, Libertina, Mama, Inteleapta si Regina care le incorporeaza pe toate. Fiecare femeie contine aceste Arhetipuri iar atunci cand le activam constient ne transformam si descoperim parti din noi pe care nu le stiam. Va fi o experienta transformatoare si relevatoare.

Descrierea evenimentului - https://femeiatrezita.com/2016/09/26/workshop-inflorirea-puterii-feminine/

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro