Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

In vs. Out

05 MAI VIN
2017

poster In vs. Out Iaşi

IN vs. OUT - Atelier de lucru, alături de Trainer Astrolog Raluca Chilianu și Trainer Beauty & Makeup Artist Laura Buțurcă

Noi, femeile suntem romantice sau vulcanice, introvertite, vibrante, copilăroase, visătoare sau ambițioase, senzuale sau glaciale…putem găsi multe alte atribute.

Fiecare dintre noi își dorește să fie unică într-un fel, frumoasă, apreciată, dorită. Căutarea noastră pentru a fi mereu mai bune, coincide cu dorința de a ne simți frumoase, de a ne simți bine în pielea noastră. 

Suntem avide să cunoaștem cât mai multe “secrete” despre frumusețea interioară și exterioară pe care să le aplicăm cu puțin efort și în timp foarte scurt. Multe astfel de trucuri există și pot fi aplicate, altele vor face parte din călătoria fiecăreia spre sine și vor fi descoperite pe parcurs.

Acesta este un workshop despre dezvoltarea personala si frumusete pentru femeile care-şi doresc să se cunoască, să se regăsească, să aibă o relaţie frumoasă cu propria fiinţă, să fie în armonie cu ele însele şi cu ceilalţi, să isi redescopere esența arhetipului venusian, astfel încât să poata lucra în mod conştient cu acest simbol. Pentru a participa în cadrul acestui atelier de lucru nu este necesar să ai cunoştinţe în astrologie sau frumusete, ci doar o dorinţă de a te cunoaşte mai bine pe tine însăţi.

E o invitație la (re)descoperire: despre punctele forte, despre umbre, despre tușe speciale, despre tendințe, despre vise si evoluție.

Astfel încât te așteptăm pe 5 mai să petrecem împreună 2 ore și jumătate perfecte începând cu ora 18.00. 

Nr. locuri la eveniment: 10-15
Participare: 70 lei.

Deoarece locurile sunt limitate este necesară înscrierea, iar pentru înscriere sunt necesare datele nașterii.

Variante înscriere: 
- trainer astrolog Raluca Chilianu | tel. 0740.299.644
- trainer beauty/makeup artist Laura Buturca I tel.0723.614.777

Vă așteptăm cu drag!

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro