Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Iepurele și ariciul | Marionnette Show

13 IUL SAM

poster Iepurele și ariciul | Marionnette Show Iaşi

Ce poate fi mai frumos decât o prietenie sinceră? Iepurele și prietenul său ariciul transmit copiilor idei foarte frumoase și în același timp foarte puternice despre conceptul de prietenie. Vă invităm să faceți cunoștință cu personajele jucăușe și amuzante.

Astfel copiii vor ajunge la învățăminte precum: un prieten adevărat este cel care este alături de tine și la bine și la rău, dacă atunci când simți că nimeni nu te mai poate ajuta, prietenul este acolo pentru tine, că este mult mai bine să trăiești alături de cineva decât de unul singur și că o prietenie adevărată se recunoaște mai ales în momentele dificile pe care le întâmpini.

Trupa Marionnette Show vă invită la spectacolul „Iepurele și ariciul”, Sâmbătă, 13 iulie 2019, ora 11:00 în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” a Ateneului Național din Iași.

Biletele pot fi achiziționate online de pe site-ul: https://www.ateneuiasi.ro/class/iepurele-si-ariciul/ sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro