Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

IASI în Trail 2019

14 APR DUM

poster IASI în Trail 2019 Iaşi

Cu entuziasm, lansăm ediția a patra a concursului I..AȘI în Trail, competiția care ne activează endorfinele prin mișcare și natură!!

Vă invităm pe data de 14 aprilie, să luăm startul împreună de la Aventura Park Hamak pentru a ne bucura de împrejurimile verzi ale Iașului, pentru a ne testa condiția fizică și pentru a ne lua la întrecere în cât de verde putem păstra această competiție.

Concursul nostru s-a dezvoltat de la un an la altul pe mai multe dimensiuni, ceea ce ne dă încredere să lansăm o nouă provocare, deopotrivă pentru voi cât și pentru noi: o proba de maraton. Speram ca noua probă să ne ajute facem cunoscută atât frumusețea cât și diversitatea și întinderea amplă a pădurilor pe care suntem norocoși sa le avem în preajma Iașului.

Așadar, vă invităm să vă înscrieți la: Crosul “Rezervația Repedea”, Semimaratonul “Pădurea Bârnova” sau la Maratonul #CodriiIașilor.

Detalii despre locurile disponibile și înscrieri pe www.iasiintrail.ro.

Mulțumim partenerilor Aventura Parc HAMAK, Gramps Hamak, Hai Pe Munte Iasi, CUIB, REDU, Vivertine, Iasi.Travel, Webbing, Organizația Națională Cercetașii României, Sălița de Cățărat, IA ŞI urcă, Clubul de Ciclism si Ecologie IasiBike, Upside Down, Adventure 4x4 Iasi și sponsorilor Amazon Development Center Romania, Transgor Logistik, Sussol!

#competițieverde

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro