Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Henna Tattoos Iasi- Summer 2018

12 IUL JOI
-
15 IUL DUM
2018

poster Henna Tattoos Iasi- Summer 2018 Iaşi

Hey, iubitorilor de henna! Dupa prima editie la care ne-am simtit extraordinar, urmeaza a II-a editie a evenimentului de henna, pe care Ana's Work il organizeaza la Iasi! 

Sustinem aceste evenimente din dorinta de a promova arta mehndi si de a starni interesul fata de acest frumos obicei oriental de infrumusetare. Evenimentul consta in realizarea de #tatuajetemporare persoanele doritoare care vor sa se accesorizeze intr-un mod special in vara acesta! 

Pentru mai multe detalii, inspiratie, costuri si colaborari, va rugam sa ne lasati un mesaj, pe pagina de F: https://www.facebook.com/Anashennawork

See ya, henna lovers!

DESPRE TATUAJELE CU HENNA - FAQ

Ce este henna?
Henna este un praf verde-maroniu obtinut din planta cu acelasi nume, care se foloseste de milenii in orient pentru vopsirea parului si mai ales la realizarea acelor desene misterioase si exotice de pe palmele si talpile mireselor indiene - se considera ca stimuleaza fertilitatea. Tehnica se numeste mehndi, s-a raspandit mult in ultimii ani, iar in lumea occidentala este cunoscuta sub numele impropriu de "tatuaj temporar".

Cum se aplica?
Pasta henna se aplica pe pielea curata, cu ajutorul unui con de plastic. (nu doare!)

Ce faci dupa ce ti s-a aplicat pasta henna (modelul)?
La cel mai scurt timp dupa terminarea tatuajului, se lasa cateva minute pana se usca pasta, apoi se aplica o banda protectiva sau se lasa doar asa (cu o solutie fixatoare naturala).

Cat timp trebuie sa tin pasta de henna ?
Dupa aplicarea ''solutiei'', recomand pastrarea pe piele a pastei henna intre 6-12 ore.

Cum curat pasta de henna?
Pasta de henna se curata cu ajutorul unui ulei esential/ulei de masline, sau doar prin simpla ei decojire. Se recomanda ca in primele 12 ore sa nu aiba contact cu apa sau cu produse de curatare.

Ce culoare ramane si cat timp persista?
Henna pe care o folosesc eu e 100% naturala, de culoare rosie/maronie. Intensitatea culorii difera in functie de pigmentul pielii, de zona si de ingrijirea de dupa. Daca este ferit de apa si se respecta indrumarile, un tatuaj cu henna persista intre 10-12 zile.

Henna actioneaza cel mai bine si are nuanta cea mai inchisa pe maini si pe picioare. In alte zone henna nu are o culoare atat de intensa, iar tatuajele nu persista atat de mult.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro