Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Hello Faces - Iasi

27 IAN DUM

poster Hello Faces - Iasi Iaşi

“Perceptia ta despre mine este o reflectie a ta. Raspunsul meu fata de tine este o constientizare despre mine.” 

Ne cunoastem prin oglindire, ne confruntam cu noi insine prin ceilalti, ne apreciem sau ne judecam prin comparatie, aflam despre noi insine - ganduri, provocari, placeri, comportamente, tendinte, reactii, credinte, puncte slabe sau forte interpretand oglinzile oferite de catre oamenii ce ne inconjoara.

Jocul Faces nu este un album cu diverse fete interesante ci este o modalitate prin care asezam in oglinda ceea ce vedem in ceilalti, fie ca ne place sau nu, studiindu-ne astfel pe noi insine. Ceilalti ne ofera informatii despre noi pe care le putem observa din reactiile noastre fata de ei. In noua era a imaginilor, comunicam prin ele cum nu s-a mai intamplat niciodata pana acum si fiecare fotografie are mesajul ei, oglinda ei, spatiul ei de studiu care te asteapta.

Hello Faces este acea intalnire care iti ofera know-how-ul necesar sa extragi aceste informatii despre tine si despre cei pe care iti doresti sa-i sustii: familia, mediul de lucru personal sau profesional, echipa sau clientii tai. 

Prin diversele exercitii practice si interactive prin care vei trece vei fi antrenat:
- sa abordezi in diferite moduri si set-up-ri imaginile si cardurile de reflectie, cuvintele-stari-arhetipuri ce ne caracterizeaza;
- sa folosesti componentele jocului si rolul acestora: imagini, carduri cuvant, cartea, oglinda, diagrama;
- sa interpretezi si sa culegi interpretarea celorlalti din mesajele foto oferite;
- sa abordezi Faces in sedintele tale individuale, de grup, de echipa;
- sa structurezi informatia relevanta din fiecare exercitiu pentru a o transpune intr-o analiza constienta, directionata catre actiuni concrete avand scop evolutiv;
- sa folosesti jocul indiferent de targetul tau de audienta sau de timpul pe care-l ai la dispozitie;
- sa adaptezi si sa personalizezi exercitiile extra program pe care le vei primi dupa intalnire.

Vei participa la o intalnire unica, singurul program de acest gen din Romania, condus de traineri internationali cu experienta acumulata in ani in Points of You® cat si in profesiile ce sustin evolutia personala si profesionala a oamenilor.

Este pentru tine intalnirea si te asteptam in sala daca activezi in domeniile: coaching, terapie, HR, management, educatie, training, facilitare workshopuri. De asemenea, daca esti preocupat de evolutia ta personala si invatarea continua, aceasta ocazie va fi speciala pentru tine.

Investitia participarii presupune doua etape:
1. Achizitionarea instrumentului Faces (participarea la acest program presupune detinerea acestuia). Acesta poate fi accesat in sectiunea comanda de pe site: www.points-of-you.ro, la pretul de 1250 lei (TVA inclus). Cei care detin deja titulatura de Practicant Points of You® au un discount de 10% la achizitionarea acestui joc.

2. Participarea la program care include: facilitarea programului si toate materialele de lucru necesare, coffee-breaks & masa de pranz, 1750 lei (TVA inlcus), pret promotional, valabil pana la 28 februarie 2019, de la 1 martie 2019 acesta va fi 1950 lei (TVA inlcus).

Pentru a te inscrie ca participant la aceasta intalnire, foloseste formularul de pe site: https://points-of-you.ro/training/hello-faces.html

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro