Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Hai să cântăm, în regia lui Garth Jennings - 3D

14 IAN DUM

poster Hai să cântăm, în regia lui Garth Jennings - 3D Iaşi

Film distins cu două premii și 22 de nominalizări, dintre care 2 nominalizări pentru Globul de Aur.

Creatorii filmelor Despicable Me și Minions au adus pe marele ecran o nouă producție: Hai să cântăm. Universul fabulos conturat în film spune, cu ajutorul unor animăluțe hazlii, o poveste despre ambiție, schimbare, îmbinată cu mult optimism și bună dispoziție. 

Acțiunea lungmetrajului are la bază intenția lui Buster Moon, un koala stilat, de a-și salva teatrul care a trecut cu mult de zilele sale glorioase. Astfel, ajunge la concluzia că un concurs muzical este cea mai bună soluție. În finală ajung cinci concurenţi: un şoarece iubitor de jazz (Seth MacFarlane), al cărui discurs este la fel de isteţ precum trucurile sale, o adolescentă elefant timidă, cu o voce minunată, dar cu trac (Tori Kelly), o mama epuizată a 25 de purceluşi (Reese Witherspoon), care visa în adolescenţă la o carieră muzicală, o gorilă, fiu de gangster (Taron Egerton), dornic să se lase în urmă moştenirea necinstită a familiei şi un porc spinos, fan punk rock (Scarlett Johansson), care visează la o carieră solo după ce a fost dată afară de colegii de trupă şi părăsită de arogantul său partener.

Biletele vor fi puse în vânzare la prețul unic de 15 lei și vor putea fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro, începând cu 1 ianuarie 2018 sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 ori cu o oră înaintea difuzării filmului, începând cu 3 ianuarie 2018.

Ochelarii 3D sunt incluși în prețul biletului.

Ateneul din Iași, Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi, 
Tel/fax: 0232-261.846 
E-mail:office@ateneuiasi.ro

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro