Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Gáspár György la Iași - ”Ce spun eu si ce auzi tu?”

20 MAI SAM
2017

poster Gáspár György la Iași - ”Ce spun eu si ce auzi tu?” Iaşi

Conferință: ”Ce spun eu și ce auzi tu? ” la Iași, cu Gáspár György, psiholog clinician și psihoterapeut relațional

******
20 mai 2017 
Vă așteptăm la eveniment începând cu ora 9:30 
sala Glen Rose Ballroom - Little Texas, Iași 
Organizatori: ParentIS împreună cu Absolut Media - OOH Agency şiPagina de Psihologie

******
Despre subiectul conferinței: 

Și eu am nevoie să mă vezi, să mă auzi, să mă simți…
Bazată pe cele mai recente descoperiri din știința relațiilor de iubire, conferința “Ce spun eu și ce auzi tu?” ne oferă o nouă viziune și perspectivă practică asupra relațiilor de cuplu. Bogată în explicații concrete și numeroase recomandări ușor de aplicat în viața de zi cu zi, prin participarea la cele două ateliere ale conferinței aveți șansa să vă îmbunătățiți semnificativ conectarea cu partenerul, ajungând să vă gestionați conflictele într-o manieră sănătoasă și pozitivă. Deoarece, DA, și cuplurile fericite se ceartă – diferența este dată de faptul că adulții din aceste cupluri își gestionează conflictele într-un mod constructiv și conștienți de importanța relației.

Toate relațiile trec prin cicluri de conectare, deconectare și reconectare. Relațiile nu sunt statice, acestea sunt precum organismele vii, care necesită atenție și implicare din partea noastră. Atunci când noi și partenerul căutăm o conectare profundă și consistentă, adesea trebuie să acceptăm și deconectări puternice, ca parte a dansului relațional. Astfel, poate fi dureros să susținem toată energia necesară armoniei din cuplu, mai ales atunci când bateriile psihologice ne sunt aproape goale.
Uneori, conflictul este fenomenul care ne ajută să ne concentrăm pe nevoile celuilalt. Și tocmai prin acest proces de reconectare începe creșterea relației. O conversație umană de reconectare nu este despre a arăta cu degetul, ci despre a-i spune partenerului ce ne dorim să facă diferit.
Păstrând în minte principiul conform căruia schimbarea începe cu noi, atunci când vine vorba despre relația de cuplu cei mai mulți dintre noi suntem tentați să-l “determinăm” pe celălalt să facă primul pas spre schimbare, însă cu siguranță aceasta este și o mare capcană relațională. Controlul și manipularea în relația de cuplu nu favorizează apropierea, acestea sting orice urmă de încredere și siguranță relațională.
“Consider că a venit momentul ca fiecare dintre noi să ne asumăm curajul de-a descoperi noua știință a iubirii, să îndrăznim a renunța la ceea ce credeam că este iubirea și să învățăm a iubi din plin.” – Gáspár György, psihoterapeut relațional și autor al cărții Copilul invizibil

******

Cui îi este adresată această conferință?
Conferința este recomandată cuplurilor de orice vârstă și orientare sexuală, dar și persoanelor aflate în căutarea unei relații funcționale de cuplu. Dacă ai o relație solidă, participarea la conferință îți poate oferi noi insight-uri și conștientizări despre cine ești tu în relația de cuplu, dar și o serie de instrumente optime pentru a menține starea de bine în doi. Iar dacă ești într-o relație toxică sau dificilă, poți înțelege care sunt rănile personale care te opresc din a primi și oferi iubire din plin. 

******
Pe ce ne vom axa în conferință?
• Pe descoperirea și recunoașterea comportamentelor toxice dintre partenerii unui cuplu;
• Pe blocajele în comunicare și armele psihologice pe care le folosim în viața de zi cu zi;
• Pe aspectele care fac diferența între cuplurile fericite și cele nefericite;
• Pe înțelegerea motivelor pentru care ne comportăm într-un anumit fel;
• Pe descoperirea noii științe a iubirii;
• Pe dezvoltarea unor practici sănătoase de relaționare și comunicare în cuplu;
• Pe împăcarea cu noi înșine și acordarea permisiunii de a primi și oferi iubire.

******
Un gând de final:
Să ne reamintim că fiecare cuplu este compus din doi parteneri și încă ceva extrem de important, dar invizibil care-i leagă dincolo de spațiu și timp – relația.

******
Early Bird (pentru tranzacție lansată până pe 10 mai inclusiv) :
95 lei/ persoană
180 lei /cuplu

Pentru tranzacțiile lansate începând cu 11 mai 
120 lei/ persoană

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro