Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Freak Show

13 OCT SAM
2018

poster Freak Show Iaşi

Florin Piersic Junior sosește Sâmbătă, 13 Octombrie, la Ateneul din Iași.
Îndrăgitul actor va încânta publicul ieșean cu celebra piesă Freak Show, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”.


Realizat după un material scris de Florin Piersic Jr., în regia și interpretarea sa, FREAK SHOW este un spectacol dinamic, gândit astfel încât să tină publicul cu sufletul la gură, timp de două ore.

Florin Piersic Jr. interpretează mai multe personaje: un miliardar de carton, muncitor pe șantier, bancher, pensionar, producător, profesor, cerșetor . Astfel, spectatorul are ocazia să urmărească evolutia cameleonică a unui singur actor care se transformă continuu în alt personaj, într-o succesiune halucinantă.


“Florin Piersic Jr. face totul în “Freak Show” și face totul bine: l-a scris, l-a regizat și îl joacă, trăind cu atâta artă, fie și pentru puțin timp, viața altora, încât demersul devine o demonstrație de forță în teatru. Face un rol, apoi face un alt rol, se schimbă repede și integral. Trece, într-un singur spectacol, prin treisprezece personaje, fiecare dintre ele definit de stări, nuanțe care se schimbă brusc, deși nu brutal. E uluitor să vezi un om, fie el și un actor atât de talentat, devenind, la fiecare zece minute, altul.” (Andrei Crăciun – Revoluția bunului scris)


Bilete pe: https://ateneuiasi.ro/ sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau înainte cu o oră de începerea spectacolului.

Vă mulţumim pentru susţinerea de care daţi mereu dovadă şi pentru devotamentul pe care îl arătaţi de fiecare dată pentru cultură.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro