Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Forum Economic Romano-Israelian

28 IUN MIE
2017

poster Forum Economic Romano-Israelian Iaşi

Primăria Municipiului Iaşi, având ca parteneri Comunitatea Evreilor din Iaşi şi Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi, organizează Forumul Economic Româno-Israelian, 28 iunie 2017, ora 10.00, la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie din Iaşi, B-dul Carol I nr. 27, Dealul Copou. 

Forumul îşi propune să reunească antreprenori din regiune interesaţi de dezvoltarea unor relaţii de parteneriat cu oameni de afaceri israelieni din domeniile: IT şi outsourcing, sănătate, turism, agricultură, sectorul imobiliar, investiții, sectorul bancar ş.a.

Evenimentul va include o sesiune de prezentare a relaţiilor economice bilaterale şi a oportunităţilor de investiţii, urmată de o sesiune business-to-business între oamenii de afaceri români şi israelieni interesaţi.

La eveniment vor participa şi reprezentanţi ai corpului diplomatic - dintre care menţionăm Ambasada Israelului şi Ambasada SUA - precum şi ai Camerelor de Comerţ şi Industrie din regiune. 

Forumul Economic Româno-Israelian este organizat în cadrul proiectului Marşul Vieţii - comerorarea a 76 de ani de la Pogromul de la Iaşi.

Participarea este liberă, în limita locurilor disponibile, dar condiţionată de confirmarea prealabilă prin completarea formularului online:http://www.cciasi.ro/Forum_Economic_Romano_Israelian.htm

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro