Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Fine, it's Pink - Adam's Nest -Acoustic Live at Meru

07 DEC VIN
2018

poster Fine, it's Pink - Adam's Nest -Acoustic Live at Meru Iaşi

Afară-i frig, Moș Nicolae a luat bătaie, urlă vântu' în bocanci, dar noi pregătim cel mai mișto concert acoustic&more auzit vreodată, marca Fine, It's Pink și Adam's Nest. Vino să te convingi și adu-ți și prietenii. 

Vineri, 7.12. Open doors: 7:00 PM
Fine, It's Pink + Adam's Nest Acoustic Live @ Meru Iaşi
Suport artiști: 15 lei
_____

Proiectul Fine, It's Pink a prins contur în 2013 la Iași îmbinând armonios elemente de trip-hop și dream pop în jurul Ioanei Lefter (voce, clapă) o figura centrală puternic expresivă. Încărcat de mister, proiectul Fine, it’s Pink se joacă cu sunetele și texturile sonore, se inventează și se metamorfozează pornind de la o emoție, un gând, un gest... rezultând într-un act artistic compact, dar volatil și diafan în acelați timp. 
Primul lor EP ”YOUNG BURNS”, lansat în 2015, a fost catalogat ca un material fresh cu o personalitate puternică și s-a bucurat de apreciere atât pe scena muzicală autohtonă, cât și în rândul presei muzicale europene concentrată pe zona de indie pop/rock, dream-pop, electronica.

https://www.youtube.com/user/fineitspink
https://soundcloud.com/fineitspink
https://fineitspink.bandcamp.com/
https://open.spotify.com/artist/1RkBFXBhAO3TTxGbj8M2EA/
_____

Adam's Nest (Răzvan Rusu //voce,chitară// & Vlad Alui Gheorghe //chitară, tobe//) sunt un duo alternative/indie/shoegaze din Iași. Trupa a apărut în august 2017, după un lung drum cu CFR-ul spre mare și a lansat EP-ul de debut "Adam's Nest" în mai 2018. Unul e cu Radiohead, celălalt cu The National, unuia îi place formula de rock’n roll classic, celălalt e pe un vibe mai electro. Ce iese? O combinație de tot ce ai văzut până acum la IndieATL, sau KEXP, și de fiecare dată, mult mai mult de atât.

https://www.youtube.com/channel/UCjHqioeMmozGEyWEBtO45sg/
https://soundcloud.com/user-856513583
https://adamsnest.bandcamp.com/
_____

Proiectul WESTroom #meruartistsinresidence

WESTroom este denumirea proiectului de rezidență artistică în cadrul Hubului Meru prin care trupa Fine, It's Pink își propune:
> Crearea unui atelier mixt de studiu, compoziție, înregistrări și repetiții muzicale, cât și de creație, cercetare și prelucrare foto – video;
> Realizarea albumului de debut a grupului Fine, it’s Pink;
> Susținerea de concerte, audiții, întâlniri, dialoguri, dezbateri, conferințe, workshopuri, live sessions și mini documentare cu artiști locali și nu numai;
> Colaborarea cu artiști tineri, debutanți, studenți prin apeluri periodice;
> Coagularea unei comunități artistice.

Meru Iaşi este un artspace independent de structurile instituționalizate, care propune - posibil singurul - program independent de rezidențe artistice din țară fără finanțări de stat.
Capacitatea de a găzdui un program de rezidențe artistice în cadrul hubului Meru este posibilă prin susținerea în mod direct de către comunitatea locală prin motorul economic al hubului, cafeneaua Meru.

Obiectivele programului de rezidență:
- Inițierea și susținerea de noi abordări în producerea, înțelegerea și studiul artei contemporane;
- Încurajarea colaborărilor inter și transdisciplinare și a întâlnirilor cu alți artiști sau organizații din centrul Meru Iași;
- Oportunitatea de a crea noi rețele între artiști și de a susține proiecte experimentale și de cercetare artistică;
- Elaborarea unor programe în vederea sustenabilității activității artistice locale.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro