decembrie, 2019

17dec12:00 am11:59 pmFii și tu Moș Crăciun Ediția a IV-a

Mai mult

Detalii eveniment

Un suflet trist şi părăsit aşteaptă prin țurțurii iernii să fie iubit de cineva. În loc să judecăm situația disperată a copiilor din familiile sărmane, haideți să îi ajutăm ca cel puțin în perioadă festivă să simtă speranța, să simtă magia din interiorul unui dar.
Ce inseamnă Crăciunul pentru tine? Să fie oare casa decorată cu miros de brad, neliniștea și curiozitatea cu care astepți să desfaci darurile, colindele sau cina în familie? În fiecare an astepți cu nerăbdare Crăciunul, te intrebi ce vei primi, dar imaginează-ți că sunt sute de persoane care nu au parte de toate acestea. Fiecare persoană are nevoie de un Moș Crăciun, fie el copil,adult sau bătrân, noi, membrii Ligii Studenților de la Facultatea de Mecanică vrem să le oferim celor nevoiași ocazia de a se bucura de crăciun asa cum și tu o făceai cand erai mic. Cadouri care să te bucure în dimineața de crăciun, fericirea de a fi alături de cei dragi fără să simti frigul de afară, fără foamea care nu te lasă să dormi si fără a te gândi cum poți face rost de bani pentru a trăi de pe o zi pe alta.
Astfel organizăm cea de-a patra ediție a evenimentului „Fii și tu Moș Crăciun”. Vă așteptăm marți, 17.12.2019, ora 21:00, în club TRIBO pentru a contribui împreună la fericirea celor 65 de copii de la școala și grădinița din satul Hilița și, desigur, pentru a petrece împreună. Voi veniți cu dorința de a face ceva frumos pentru aproapele nostru, iar noi vă garantăm multe surprize, premii și distracție pe măsură!

Ora

(Marti) 12:00 am - 11:59 pm

Lasă un răspuns

X