Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Femei – Crezand si traind dupa divort

11 IUL MIE
-
18 IUL MIE
2018

poster Femei – Crezand si traind dupa divort Iaşi

Dacă esti femeie și ai trecut sau urmează să treci printr-un divorț sau despărțire, te așteptăm alături de noi – psihoterapeuți și alte femei cu aceeași suferință ca și a ta – să înveți un nou stil de viață sănătos. Aici vei găsi suportul pe care îl cauți și de care simți că ai nevoie. 

În calitate de psihoterapeuţi, oferim servicii de suport și învăţare referitoare la un stil de viaţă sănătos după divorţ tuturor persoanelor de gen feminin. Dorim să aducem în această călătorie de după divorţ următoarele:

- chestiuni legate de divorţ;
- elaborarea legăturilor dintre copii și celălalt părinte;
- comunicarea eficientă cu fostul partener în beneficiul copiilor;
- reinventarea ta ca femeie

Iată care vor fi beneficiile întâlnirii cu noi:

• vei afla lucruri interesante legate de divorț;
• vei afla cum să te reinventezi ca femeie;
• vei învăța cum sa-ți reclădești noua viața în așa fel încât să nu mai treci prin situații asemănătoare;
• vei afla cum să creezi legături eficiente între tine și copii, precum și între tine și fostul partener, tatăl copiilor tăi;
• vei învăța noi tehnici de comunicare cu membrii familiei tale, care să te ajute să treci mai ușor peste momentele dificile apărute în urma divorțului;

Alături de noi vei găsi pasiunea și motivația necesară care să te inspire în fiecare arie a vieții tale, rămase, probabil, până acum neexplorate.

Călătoria, pasiunea și motivaţia noastră sunt ca să inspire femeile să exceleze în fiecare arie din viaţa lor asigurându-le că nimeni nu ar trebui să treacă prin experienţa divorţuli de una singură
Iubim să întâlnim oameni noi și ne-ar face plăcere să te întâlnim și pe tine. Abia așteptăm să-ţi ascultăm povestea, să-ţi înţelegem fricile, să-ţi înţelegem suferinţa, suișurile și coborâșurile personale.

Având această oportunitate, te vom sprijini, încuraja și ghida în călătoria divorţului sau de recuperare a relaţiei – de ce nu? – și de reinventarea ta ca femeie. Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem și să ne bucurăm împreună.

Locurile la acest eveniment sunt limitate, acceptându-se un număr maxim de 10 persoane.

Întâlnirile vor avea loc săptămânal, iar în ceea ce privește ziua și ora se vor alege de comun accord împreună cu toţi participanţii după prima întâlnire. 

Costul unei întâlniri va fi de 50 de lei. Vă vom aștepta cu cafea sau ceai după preferinţă.

Înscrierile se fac doar telefonic la numerele următoare:

0744634463 - Antoanela Cogian 
0749233370 - Eliza Cogian

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro