Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Expoziția lunii mai 2018 la Galeria de Artă grand Hotel Traian

07 MAI LUN
-
31 MAI JOI
2018

poster Expoziția lunii mai 2018 la Galeria de Artă grand Hotel Traian Iaşi

Expoziția de grafică, „Deconectat”, semnată de către artistul plastic Gabriel Caloian, urcă pe simezele Galeriei de Artă Grand Hotel Traian, în luna mai a acestui an.
Intrarea liberă.
  


„Arta este cea mai potrivită găselniță prin care omul traduce subtilitățile lucrurilor și îl transformă într-un mic designer al realității personale.
Creez încercând să ignor formula explicită a realului și să expun atunci când sunt suficient impresionat de rezultat. Văd cu coada ochiului, văd holbându-mă, văd ce nu trebuie, văd ce se vede, văd ce vedem cu toții, văd ce vreau, văd și surprind lucruri pe care le opresc din acțiune și le traduc rapid să nu dispară. În general lucrez stimulat de o stare expansivă ce nu-mi dă răgazul premeditării, și doar abia după ce se disipează explozia hazardului semiconștient, încep să primenesc rezultatul cu elemente estetice și ornamente stilistice generate de fluxul raționalului. În final rămân uimit de felul în care subconștientul emite la suprafață forme de expresie nealterată.„ Caloian Gabriel

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro