Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Expoziția La Vest de Nordul Lunii

01 FEB VIN
-
28 FEB JOI

poster Expoziția La Vest de Nordul Lunii Iaşi

 Expoziția La Vest de Nordul Lunii ce urcă pe simezele Galeriei de Artă Grand Hotel Traian în luna februarie 2019, este semnată de artistul Luigi Puiu.

Absolvent al Universității de Arte “G. Enescu” din Iași, secția grafică, Luigi Puiu are deja la activ numeroase participări la expoziții personale și de grup în țară, precum și la Paris, Roma, Lyon, Palermo, Chișinau etc.

La Vest de Nordul Lunii este o plonjare fără tubul de oxigen într-o lume luxuriantă , de o ambiguitate suverană, nelăsând nici o piatră neridicată și necercetată, din tot ceea ce omului NU îi este străin. “Într-o lume a cărei pantă este brutal orientate spre amorf, Luigi Puiu conturează cu delicatețe și vigoare o insulă a supraviețuirii spiritului” (Valentin Ciucă).

„Este o călătorie la care vă invit, ” … în opera lui Luigi Puiu se poate intra cu ochii larg înfometați și exista posibilitatea de a nu mai dori să ieșiți….Ceea ce sper să se întâmple” (Ion Truica).

 

Lucrările expuse în perioada 1-28 februarie 2019 sunt de vânzare iar intrarea în galerie este gratuită.

Galeria Grand Hotel Traian este situată în incinta Hotelului Traian Iați, construit în anul 1882, după planurile celebrului architect Gustave Eiffel.

 

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro