Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Expoziția de fotografie Hopa Mitica

13 MAR LUN
-
31 MAR VIN
2017

poster Expoziția de fotografie Hopa Mitica Iaşi

Casa de Cultură ”Mihai Ursachi” a Municipiului Iași 
Clubul Fotografilor din Iași 
Galeria de Artă ”La Gard”

Expoziție de fotografie 

”Hopa Mitică”

”Foto-sucituri” de Claudiu Bîrliba

În această expoziție sunt cuprinse șaptesprezece experiențe sucite, cu alte cuvinte, ”Hopa Mitică” este matrioșca pusă fix în cap, sunt reprezentate legături dintre pământ și oameni, sentimente, trăiri și povești de o secundă.
E lumea noastră. Lumea în care trăim. O lume anapoda, o lume întoarsă pe dos, o viață în care uneori valorile se modifică, în care oamenii devin umbre pe asfalt.
Lumea asta nu mai e reală. Totul e virtual, discuțiile, afișarea, până și promovarea lor tot undeva în neant există. Ne punem întrebarea dacă putem exista doar noi? Oare mai putem respira fără butoane? Putem doar să ne jucăm?”Suciturile” pe care le privești sunt jocuri de pe străzile ființei tale. Oprește-te și sucește-le în mintea ta! Eu nu inventez roata, eu doar o învârt. Nici nu mi-am propus să scrijelesc inima, ci îmi doresc doar să o întoc și pe partea cealaltă, pe acea parte prea puțin știută și simțită. Mitică sunt eu, ești tu. ”Hopa” e tăvălugul zilei, al clipelor de acum. Ne mai regăsim oare sau clipele ne regăsesc pe noi? Pe noi altfel?
Îmi doresc să țin lumea în clipe. Lumea mea, poate și a ta, poate nu... Sau poate a noastră. Sau lumea aceea străină de tine și de mine. Dar alta mai este? Care e aceea? Cum arată? Cum se simte?
Lume.... nu te înțeleg! Sucită cum ești, te întorci spre noi așa cum și noi ne întoarcem spre tine. Mai stai locului! Mai oprește-te să înțeleg și eu clipe! Mai oprește-te.... la o joacă de copil!
Hopa Mitică!

Perioada expozițională: 13 martie – 31 martie 2017
Vernisaj: marți, 14 Martie, 2017, ora 18:30, Sala „Diotima” a Casei de Cultură „Mihai Ursachi” a Municipiului Iaşi – Parcul Copou

Afiș: Florin Aioanei
Partener: “Cosmos Foto Digital” – Braşov
Mediatizare: Constantin Ciofu

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro