Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Ethernus - Lansare Album - Iasi

13 OCT SAM
2018

poster Ethernus - Lansare Album - Iasi Iaşi

Ethernus este o formatie de Symphonic Black Metal din Baia Mare, Romania, infiintata in 16 Ianuarie 2007. Trupa a fost fondata de catre Salagean Andrei (Vocals/Guitar – ex: Syn ze Sase Tri, Prometeum, Low Battery, Amethyst, Nord Folk), Pop Alexandru si Karin Tauber care au imbinat, dupa preferintele fiecaruia, mai multe genuri muzicale, pornind de la Folk Rock si terminand cu Black Metal.

Pe parcursul anilor, trupa a suferit numeroase schimbari, de la componenta pana la definirea stilului, adaptand diferite ideologii religioase, politeiste, etc.

“Monastery Gates”, cel de-al doilea album, se axează indeosebi pe acțiunile medievale oculte, armonie clasica, voci slavone, tente satanice, intunericul absolut, cu un sound cald, dar în același timp agresiv cu influente de Progressive/Death.

https://www.facebook.com/ETHERNUS666/

Samolxys este o trupa ce combina old school death metal cu elemente de thrash metal, black metal si grindcore, astfel fiecare melodie fiind originala si creandu-se o atmosfera ce nu lasa publicul sa stea in loc.
Trupa are 6 membri, formata dintr-un tobosar, 2 chitaristi, 1 basist si 2 vocalisti.

https://www.facebook.com/Samolxys/

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro