iulie, 2019

06iul12:00 am11:59 pmEmpower Parents @Swimathon Iasi 2019

Mai mult

Detalii eveniment

6 iulie 2019
9:00-17:00
La Strandul Municipal Iasi

Asociația ParentIS, împreună cu voluntarii noștri, a demarat un proiect prin care vom face un studiu ce își propune să identifice principalele resurse din rețeaua de suport a unei proaspete mame și impactul acestei rețele de suport asupra familiei formate din mama, tata și copil cu implicații atât în eficiența stilului de parenting, alăptare cât și asupra vieții de cuplu și a starii de sanatate fizică și emoțională a întregii familii.

Una dintre componentele proiectului este un documentar video în care vom expune concluziile.

Planul nostru este măreț și ne umple inimile de bucurie și entuziasm, dar pentru toate astea avem nevoie de sprijin financiar. În această direcție ne-am înscris la Swimathon unde sperăm să strângem banii pentru editarea video a documentarului și poate chiar și filmarea lui.

Obiectiv
5,000 RON, sumă ce poate acoperi editarea video a documentarului.

Descrierea obiectivelor subcomponentei de proiect: Documentar video

In cadrul campaniei desfasurate cu ocazia Saptamanii Mondiale a Alaptarii, Asociatia ParentIS isi propune realizarea unui studiu de piata ale carui concluzii sa fie prezentate publicului atat sub forma de date statistice cat si vizual, intr-un film cu opinii personale si ale profesionistilor, privind rolul retelei de suport a mamei in privinta ratei de alaptare. Filmul documentar va prezenta perspectiva mamelor asupra importantei suportului pe care il primesc in familie, la locul de munca si in general in cercul social in privinta alaptarii, dar si opiniile profesionistilor din domeniul medical, al sociologilor si psihologilor asupra rolului retelei de suport a mamei in rata de succes a alaptarii

Beneficiari:
Parinti si viitori parinti activi profesional, familiile aflate in situatii vulnerabile, lipsite de sistem de suport sau cu sistem de suport redus.

Durata Proiectului:
1 an
Echipa de Proiect:
Lioredana Ciofu – Project Manager;
Ioana Precupan – Specialist Lactatie;
Ionela Luciu – coordonator voluntari si campanie fundraising.

Ne puteti sustine:
1. Prin donații directe
2. Facand cunoscuta campania noastra in randul prietenilor vostri
3. Punandu-ne in contact cu firme dispuse sa se implice
4. Devenind ambasador al proiectului nostru
5. Devenind un sustinator public al proiectului
6. Implicandu-te ca inotător sau facilitând construirea unei echipe de inotatori

Ora

(Sambata) 12:00 am - 11:59 pm

Lasă un răspuns

X