noiembrie, 2019

30noi12:00 am11:59 pmDumbrava basmelor muzicale | regizor Ioan Iulian Sandu

Mai mult

Detalii eveniment

Duminică, 30 noiembrie 2019, ora 11:00, Ateneul Național din Iași vă invită la „Dumbrava basmelor muzicale” în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”!
Spectacolul educațional-cultural interactiv pentru copii „Dumbrava Basmelor Muzicale” reprezintă o oportunitate unică pentru copii de a se bucura de un excepțional spectacol muzical de operă, special creat pentru ei.
Regia este semnată de către Iulian Ioan Sandu, cel ce a pus în scenă și poveștile lui „Peter Pan” și „Alice în Țara Minunilor”.
Cel mai nou spectacol dedicat copiilor conține fragmente din îndrăgitele opere „Motanul încălțat”, de Cornel Trăilescu și „Fata moșului și fata babei”, de Florin Comișel. Pe lângă bucuria lirică pe care actorii o vor transmite, aceștia îi vor implica pe copii în diverse jocuri interactive, încurajându-i, astfel, să asimileze informații noi și interesante în cel mai plăcut mod posibil.
Spectacolul „Dumbrava Basmelor Muzicale” oferă copiilor șansa de a vedea, asculta și simți arta lirică de aproape, direct, interactiv, de a fi reuniti prin intermediul muzicii și încurajați să învețe toleranța și acceptarea reciprocă.
„Dumbrava Basmelor Muzicale” durează o oră și aduce în fața micilor spectatori echipa artistică a proiectului, formată din moderator și cele 7 personaje care vor interacționa constant cu spectatorii și îi vor învăța noțiuni de cultură generală din mai multe domenii, precum literatură, istoria muzicii clasice românești, noțiuni de dans, canto, regie, curiozități despre compozitori și informații de interes despre lumea artiștilor.
Distribuție:
Motanul încălțat – Ana Hegyi
Domnița – Cezara Fantu
Ionică – Dumitru Florescu
Slujitor – Daniel Onoae
Slujitor – Codrin Dănilă
Marele Dregător – Gelu Ciobotaru
Doica – Alexandra Paftală
Fata moșului – Cezara Fantu
Fata babei – Alexandra Paftală
Zâna – Ana Hegyi
Miorlăilă – Dumitru Florescu
Vulpoiul – Gelu Ciobotaru
Tatăl/Ursul – Daniel Onoae
Cuptorul – Codrin Dănilă
Bilete pe: https://www.ateneuiasi.ro/class/dumbrava-basmelor-muzicale/ sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

Ora

(Sambata) 12:00 am - 11:59 pm

Lasă un răspuns

X