Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Dumbrava Basmelor Muzicale, regia Iulian Ioan Sandu

16 MAR SAM

poster Dumbrava Basmelor Muzicale, regia Iulian Ioan Sandu Iaşi

Spectacolul educational-cultural interactiv pentru copii „Dumbrava Basmelor Muzicale” va avea loc Sâmbătă, 16 martie, ora 11:00, în Sala Mare de Spectacole a Ateneului din Iași.

Evenimentul reprezintă o oportunitate unică pentru copii de a se bucura de un exceptional spectacol muzical de operă, special creat pentru ei.
Regia este semnată de către Iulian Ioan Sandu, cel ce a pus în scenă și poveștile lui „Peter Pan” și a „Alicei în Țara Minunilor”. Cel mai nou spectacol dedicat copiilor va conține fragmente din îndrăgitele opere „Motanul încălțat”, de Cornel Trăilescu și „Fata moșului și fata babei”, de Florin Comișel, care, alături de bucuria lirică, îi vor implica pe copii în diverse jocuri interactive, aceștia fiind atrași să asimileze informații noi și interesante în cel mai plăcut mod posibil.
Spectacolul „Dumbrava Basmelor Muzicale” oferă astfel copiilor șansa de a vedea, asculta și simți arta lirică de aproape, direct, interactiv, de a fi reuniti prin intermediul muzicii și încurajați să învețe toleranța și acceptarea reciprocă, alături de o lecție lirică inedită.
„Dumbrava Basmelor Muzicale” durează o oră și aduce în fața micilor spectatori echipa artistică a proiectului, formată din moderator și cele 7 personaje care vor interactiona constant cu spectatorii și îi vor învăța noțiuni de cultură generală din mai multe domenii, precum literatură, istoria muzicii clasice românești, noțiuni de dans, canto, regie, curiozități despre compozitor și informații de interes despre lumea artiștilor.

Distribuție:
Motanul încălțat - Ana Hegyi
Domnița - Cezara Fantu
Ionică - Dumitru Florescu
Slujitor - Daniel Onoae
Slujitor - Codrin Dănilă
Marele Dregător - Vlad Baba
Doica - Alexandra Paftală

Fata moșului - Cezara Fantu
Fata babei - Alexandra Paftală
Zâna - Ana Hegyi
Miorlăilă - Dumitru Florescu
Vulpoiul - Vlad Baba
Tatăl/Ursul - Daniel Onoae
Cuptorul - Codrin Dănilă

Bilete pe: https://ateneuiasi.ro/ sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro