Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

DotNetDays 2019

23 FEB SAM

poster DotNetDays 2019 Iaşi

Tag-uri: conferinta it iasi

Sambata, 23 februarie, va avea loc in Iasi prima editie a dotnetdays, o conferinta dedicata pasionatilor de .Net si technologii Microsoft.

Aflat la prima editie, evenimentul se va desfasura pe parcursul a doua zile in care organizatorii isi propun sa atraga peste 300 de participanti din mediul IT si academic.

Nume cunoscute din comunitatile .Net locale si nationale vor sustine prezentari cu un continut profund tehnic, acestea fiind precedate de workshop-uri intensive avand ca subiecte principale .Net Core 2.2, Docker, Azure si SignalR.

Toate detaliile despre speakeri și agendă vor fi disponibile in curand pe site-ul conferinței: dotnetdays.ro.

In acest an, participarea la eveniment este gratuita, iar inregistrarea se poate face aici:  

Organizata in parteneriat cu o firma de IT consacrata pe piata locala, Fortech, si sustinuta de Microsoft, dotnetdays este o initiativa non-profit prin care se doreste facilitarea anuala a interactiunii dintre pasionatii de technologie si speakeri locali, nationali si internationali de renume.

Scopul este de a creea un loc de intalnire in care cunostintele si experientele cu .Net si technologii corelate sunt impartasite intr-un format profesionist de cea mai inalta calitate, creand astfel un context puternic de invatare pentru comunitatea .Net si mediul IT.0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro