decembrie, 2019

17dec12:00 am11:59 pmDonatOM

Mai mult

Detalii eveniment

Pentru că îmi place să fac bine, pentru că am pierdut prea mulți oameni dragi, pentru că știu că avem puterea să schimbăm în bine lucrurile, te provoc să fii #DonatOM!

Pe 17 decembrie, de ziua mea de naștere, te aștept la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Iași, să îmi spui „La mulți ani!” de pe scaunul de donator de sânge. Ai șansa să salvezi până la trei vieți și să oferi o nouă șansă unor oameni care chiar au nevoie de tine, ca să continue să trăiască.
Am luat alături câțiva prieteni de nădejde, care îți vor oferi cadouri, drept răsplată pentru fapta ta bună: Camara lui Baciu, Teo’s Cafe, Editura NEMIRA, LONCOLOR, Casa de vinuri „Bucium 1949” Iasi, Joli Bebe by Perne Gravide, Llama Corporations, Stefan Adespi, Popa Andrei The Phope, ARBOmedia Romania.
Lista este deschisă tuturor brandurilor care vor să se implice.
Din partea Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Iași, vei primi analize gratuite, discount la abonamentul CTP, o zi liberă de la locul de muncă și 7 tichete de masă.
Pentru că ziua mea e fix cu o săptămână înainte de Crăciun, te îndemn să lași tichetele primite sau măcar o parte dintre ele în urna pe care o voi amplasa la Centru. Toate tichetele strânse vor merge către Congregația Surorilor Providenței, care le va oferi acelor familii care au mai mare nevoie de ele.
Pe 17 decembrie, între 07:30 și 13:30, la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Iași, aștept 100 de donatori de sânge să facă o faptă bună și să își ia emblema de #DonatOM!
#DonatOM este o inițiativă organizată de Andreea Marc, Blogger & Croitor de cuvinte, în parteneriat cu Centrul Regional De Transfuzie Sanguina Iasi.

Informații suplimentare despre campania #DonatOM: www.andreeamarc.ro/donatom/

Contact Andreea Marc
0745.51.60.92 / andreeamarc@gmail.com

Ora

(Marti) 12:00 am - 11:59 pm

Lasă un răspuns

X