Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Doc Est

Institutul Francez

Ora: 18:00
Pret: intrare libera


Între 19 şi 24 noiembrie 2012 va avea loc cea de-a şasea ediţie a Festivalului de Film Documentar DOC EST. Evenimentul va avea loc la Cinema Republica (str. Lăpuşneanu nr. 12), iar intrarea la proiecţii va fi liberă.


Organizat de către Institutul francez din Iaşi şi Centrul Cultural German din Iaşi, în parteneriat cu One World Romania şi România Film, Festivalul Doc Est este singurul festival de profil din Iasi şi din regiunea Moldovei. 


Lansat în urmă cu şase ani într-un format redus, DOC EST a devenit astăzi, la cea de a șasea ediție, mai cuprinzător și mai interesant. Început ca un eveniment de două zile, festivalul s-a transformat între timp intr-un punct de atracție pentru cinefili ce durează aproape o săptămână.


Producții germane și franceze recente (2011 și 2012) sunt puse în dialog cu cele mai bune producții ale filmului documentar românesc si ale celui european.
19 filme cu acces liber, 7 invitaţi din ţară şi străinătate (regizori şi producători), 6 zile de proiecţii şi întâlniri sunt câteva cifre care spun schematic povestea ediţiei de anul acesta.

Va asteptam!

Galerie

  •  Iaşi poza 0

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro