decembrie, 2019

04dec12:00 am11:59 pmDinner in the Dark - No. 3

Mai mult

Detalii eveniment

Pentru că ediția No. 2 a evenimentului DINNER IN THE DARK este aproape full booked încă de săptămâna trecută deschidem listă de rezervări pentru ediția No. 3 DINNER IN THE DARK de săptămâna viitoare, pentru oaspeții care încă nu au reușit să prindă un loc liber la evenimentul nostru și doresc să aibă parte de o experiență unică.
Vezi galeria foto de la prima ediție: http://bit.ly/2OGazaV

Conceptul de „Cină pe Întuneric” provine din Franța, iar prima experiență de acest fel a avut loc la Paris într-un restaurant înființat de Michel Reilhac. Denumirea pe care a adoptat-o mai târziu a fost „Le gout du noir”.

Ideea care stă la baza acestui concept este următoarea: totul are loc în cadrul unui restaurant, deci nu trebuie să îți faci griji, unde lumina lipsește cu desăvârșirea sau poate ai noroc de puțintică lumină difuză. Partea cea mai interesantă este că atunci când nu vezi ce mănânci toate celelalte simțuri ale tale sporesc, astfel plăcerea gastronomică crește.

Așadar, ediția No 3 DINNER IN THE DARK:

– are loc MIERCURI, 4 decembrie
– în intervalul 19:00-21:00 – 15 minute te acomodezi cu întunericul, 90 de minute te bucuri de această experiență culinară pe întuneric și restul de 15 minuțele îți revii
– meniul este format din: starter, fel principal și desert

În cazul în care ești alergic la un anumit produs să ne spui numaidecât pentru ca noi să îți pregătim farfuria perfectă.

PREȚ MENIU?
Meniul costă 120 lei

Vrei să faci o surpriză? Oferă un voucher cadou pentru „DINNER IN THE DARK”.

PARTICIPARE DOAR PE BAZĂ DE REZERVARE ȘI ACHITARE MENIU ÎN AVANS!
Pentru întrebări suplimentare și rezervări te rugăm să ne contactezi la numărul de telefon 0758.852.657.

#dinnerinthedark #cheffacuisine #preparatecreative #gătitcusuflet #ingredienteproaspete

Ora

(Miercuri) 12:00 am - 11:59 pm

Lasă un răspuns

X