Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Dineu cu prosti, regia Sebastian Badarau

19 MAI DUM

poster Dineu cu prosti, regia Sebastian Badarau Iaşi

 Vă așteptăm la spectacolul de teatru „Dineu cu proști”, de Francis Veber - regia, traducerea și adaptarea Sebastian Bădărău.
Duminică, 19 mai 2019, ora 19.00, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”.
Pierre Brochant, un mare editor parizian, organizează în fiecare miercuri, împreună cu prietenii lui, un "dineu cu proști". Conceptul e simplu: fiecare invitat aduce la cina un "prost", fără ca acesta să știe de ce este adus și prostul este încurajat să vorbească ore în șir despre viața lui. La sfârșitul cinei se decernează un trofeu câștigătorului.
Pierre crede că în seara asta a tras un tun, fiindcă a găsit un specimen ca nimeni altul până acum: Francois Pignon, colecționar de machete de chibrituri. Doar că miercurea asta Pierre are o criză de sciatică și ajunge să se bazeze pe Francois să-i rezolve toate probleme de căsnicie, afaceri și prieteni.
Cuvântul Regizorului:
"Dineu cu Proști" e un spectacol despre triumful inocenței și al onestității în fața minciunii și al derizoriului. Despre cum lumea împarte oamenii în alb și negru, în proști și deștepți, prejudecăți bazate pe valorile burgheze de acum o sută de ani. Francois nu deține armele sociale corespunzătoare pentru a fi considerat deștept. E sensibil, iertător, onest și prin urmare luat de prost. Pierre deține toate aceste arme dar la nivel interior este mult mai pierdut și singur decât Francois, care știe să trăiască în prezent și să se bucure de orice clipă. Una dintre cele mai de success comedii ale ultimilor ani, piesa a fost montată și pe Broadway și tradusă în 18 limbi. Pentru prima oară montată la Iasi, spectacolul nostru va face cu siguranță să vă apropiați cu empatie față de cei considerați "mai slabi" sau "săraci cu duhul" și să râdeți măcar de valorile astea învechite de care pomeneam.”
Distribuția:
Pierre Brochant - Andrei Ciobanu
Francois Pignon- Codrin Dănilă
Christine Brochant- Erica Moldovan
Juste Leblanc - Daniel Onoae
Marlene Sorasa - Alexandra Paftală
Lucien Cheval - Dumitru Florescu
Costume: Alina Dincă - Pușcașu
Bilete pe: https://www.ateneuiasi.ro/class/dineu-cu-prosti/
sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro