Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Deschidem noua locație Costume cu ATITUDINE

13 DEC VIN

poster Deschidem noua locație Costume cu ATITUDINE Iaşi

Deschidem noua locație Costume cu ATITUDINE - by Ramona-Elena Cervenciuc!

Dragii noștri, din pasiune pentru ceea ce facem și din dorința de a le oferi clienților care ne aleg o experiență minunată, am decis să deschidem o nouă locație și să ne extindem activitatea, printr-o gamă complet nouă de produse pe stoc.

Dorim să vă invităm pe data de 13 decembrie 2019, la noul nostru Showroom, din strada Sărărie Nr. 166, unde vă veți putea bucura, alături de noi, de un ambiant mai plăcut și de cadouri surpriză, garantate pentru fiecare participant la eveniment.

Evenimentul va începe de la orele 18:00, urmând să se încheie la orele 20:00, timp în care veți putea admira noile produse și veți putea achiziționa pe loc ținute deosebite, accesorii și cadouri pentru toți cei dragi, la reduceri semnificative și unice cu ocazia deschiderii.

Pentru participare, vă rugăm să completați formularul următor: https://forms.gle/jTrfDWgr11f5cW4z6

Locația noastră va fi deschisă sâmbătă, 14 decembrie, cu program prelungit, în intervalul 10:00-16:00, pentru toți cei care nu reușesc să ajungă la evenimentul de deschidere și doresc să beneficieze de un discount de 15% la produsele pe stoc, disponibile în showroom.

Vă așteptăm cu bucurie!

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro