Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

De vorba cu sabotorul interior

23 MAI JOI

poster De vorba cu sabotorul interior Iaşi

⚪Data: 23 mai, ora 18:00
⚪Durata: 2 ore
⚪Tip eveniment: atelier
⚪Atelier susținut de: Ines Dumitriu
⚪Cost: 50 lei
⚪Click aici pentru înscriere:
https://forms.gle/RbtVasHT2XiHAVo57
---

Descrierea atelierului
„Cine sunt eu să fac asta? Sunt atâția oameni care știu mai multe decât mine. Cine o să mă asculte pe mine? Toată lumea o să râdă, când vor afla cât de puține știu. Dacă vine cineva care știe mai multe și-o să-mi închidă gura în public? Dacă mă fac de rușine?”

De unde provin aceste gânduri? Ale cui sunt și ce facem cu ele?

Unii îl numesc „sabotorul interior”, în timp ce alții vorbesc despre „sindromul impostorului” sau despre „poliția anti-prefăcuți”. Oricare i-ar fi denumirea, cei mai mulți dintre noi și-l imaginează ca un omuleț enervant a cărui menire este să ne oprească din avânt, să ne frângă aripile și să ne bage la loc în cochilia noastră.

Purtăm discuții interminabile cu el și de multe ori ne simțim ca pe frontul de luptă. Am vrea să-l înfrângem, să-l facem să tacă, să ieșim învingători din această bătălie care ne secătuiește de energie și de încrederea în forțele proprii.

Te invit la acest atelier, să-ți cunoști mai bine sabotorul interior! Vom vorbi despre procesele psihologice și energetice din spatele cuvintelor sale, despre felul în care își construiește discursul, despre lucrurile care te determină pe tine să-i oferi atât de multă putere.

Iar la final vom face pace cu el. Cum ar fi?

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro