Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

De Valentine’s Day Irina Rimes vă cântă iubirea La Castel

Bună ziua, primiți cu iubirea? 

În luna lui Cupidon te invităm să îi arăți jumătății tale cât de mult înseamnă pentru tine, nu doar printr-un gest material, ci mai degrabă printr-o experiență frumoasă trăită împreună!

Indiferent dacă serbezi sau nu Valentine’s Day, profită de ocazia de a-i face celui drag o bucurie, pentru toate momentele în care ți-a fost aproape, pentru dragostea care n-a ținut cont de circumstanțe și pentru că te iubește exact așa cum ești, în orice moment. 

Și pentru a-ți face misiunea mai ușoară, ți-am pregătit o surpriză extraordinară: petrecerea ,,Două inimi”, ce va avea loc pe 14 Februarie și-n cadrul căruia Irina Rimes îți va cânta iubirea! Artista a cucerit inimile românilor, fiind apreciată pentru sensibilitatea și profunzimea melodiilor sale. Cu două albume la activ, aceasta și-a luat locul printre jurații de la Vocea României, unde continuă să descopere și să crească tinere talente!

Îndrăgita artistă va cânta live cele mai apreciate melodii: Cupidon, Cosmos, Iubirea noastră mută și Bolnavi amândoi sunt doar câteva dintre piesele pe care vom dansa în cea mai frumoasă sală a Castelului: Castel Ballroom, vedeta complexului nostru. 

Pentru a vă răsfăța cum se cuvinte, v-am pregătit un meniu presărat cu delicii culinare dintre cele mai alese. Meniul vă va deschide apetitul cu salata cu creveți și continuă cu muschiulețul de porc cu sos de ardei copți și clătită cu ciuperci. Desertul promite să vă încânte palatul cu o prăjitură tiramisu, care amintește de gustul dragostei, dulce-amărui. 

Și pentru că este despre dragoste, vă oferim 2 pahare din licoarea zeilor, binecunoscută pentru proprietățile sale afrodisiace: vinul casei, alb și roze. Nu în ultimul rând, vă oferim o cafea și o sticlă de apă, minerală sau plată, pentru a serba iubirea într-un mod fresh.

 Așadar, pe 14 Februarie, începând cu ora 20:30, vă așteptăm la evenimentul Două Inimi, ce va avea loc La Castel, în sala Castel Ballroom. Meritați o seară a voastră, la un eveniment ca o simfonie de emoții!

Preț meniu: 179 RON/persoană

Detalii și rezervări

Recepția Hotelului Restaurant La Castel 

Telefon: 0232.225.225 sau 0749.225.220

E-mail: Rezervari@lacastel.ro

Galerie

  •  Iaşi poza 0
  •  Iaşi poza 1

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro