august, 2019

05aug12:00 am11:59 pmCurs de dans popular, latino, clasic - Ultimul din aceasta vara

Mai mult

Detalii eveniment

Sezonul nunților e în plină desfășurare și te-ai săturat ca la petreceri să stai la masă, urmărind prietenii pe ringul de dans doar cu privirea? 
Înscrie-te acum la ULTIMUL modulul de 6 săptămâni din această vară, care a adunat peste 450 de cursanți din Iași, unde vom învăța cele mai importante mișcări din dansul popular, latino și clasic ca să te poți descurca la orice petrecere vei participa!
Te poți înscrie acesând link-ul de mai jos:
https://forms.gle/wouX21PQb9pRR8cP9
Numele meu este Andrei, sunt antrenor de dans și te pot învață secretele ce te vor ajuta să ai mai multă încredere în tine când vei dansa. Pe parcursul anilor, am observat că de multe ori, oamenii întâmpină dificultăți atunci când dansează, de aceea am creat un modul ce conține cele mai importante 3 stiluri de dans: popular, latino și clasic.
Indiferent de tipurile de petreceri la care participi, aceste stiluri de dans sunt prezente. La orice eveniment vor fi hore, melodii latino și moderne, cât și valsuri sau blues-uri clasice.
Când se va desfăsura modulul?
Vor avea loc 2 ședințe pe săptămană (60 de minute ședința), timp de 6 săptămani consecutive. Acestea vor avea loc LUNI de la ora 20:00 și MIERCURI de la ora 20:00, la locația din zona Tătărași Sud/Doi Băieți, Kmax, etaj 1.
DATE:
Dans popular: 05.08, 07.08, 12.08, 14.08.
Dans clasic: 19.08, 21.08, 26.08, 28.08,
Dans latino: 02.09, 04.09, 09.09, 11.09.
De ce să participi la acest curs de dans?
1.Vei avea abilitatea de a dansa pe orice melodie.
2.Vei avea parte de mai multă distracție la petreceri.
3.Te vei simți relaxat atunci când vei dansa cu partenerul tău de viață sau cu prietenii tăi.
4.Vei avea parte de antrenamente plăcute și de un timp de calitate.
5.Îți vei dezvolta urechea muzicală și vei învață să dansezi pe ritm.
6.Îți vei depăși barierele psihologice în ceea ce privește dansul.
7.Vei avea mai multă încredere în tine.
Te poți înscrie acesând link-ul de mai jos:
https://forms.gle/wouX21PQb9pRR8cP9
Ce vom învăța?
La dansul popular vom învăța cum să dansăm în perche atât pe melodii lente cât și pe cele rapide, hora, sârba, sârba studenților și bătuta.
La partea de dans latino ne vom axa pe salsa și vom exersa pașii de bază la acest dans care au cea mai mare aplicabilitate într-un context de petrecere.
Dansul clasic – standard, va fi marcat de vals lent și vals vienez unde vom învăța cum să facem deosebirea dintre cele două dansuri și totdată mișcări clasice cum ar fi valsul pe cerc. Orele vor conține exerciții de comunicare în pereche, de dezvoltarea a muzicalității și de înțelegere a ritmului.
Care este investiția?
Investiția este de 210 de lei / persoană/ modul.
Vino cu un prieten și veți beneficia amândoi de un preț special, mai exact 380 de lei/ împreună/ întregul modul. Fie că e un prieten sau o persoană dragă ție, sunt sigur că vă veți simți minunat.
Prețul include 2 ședințe săptămanale timp de 6 săptămani, o diplomă la finalizarea modulului și garanția că veți învăța într-un mod plăcut cele mai interesante miscări.
Modulul se va achita integral la prima ședință.
REDUCERE:
– 10% pentru perechile alături de care am colaborat pentru dansul mirilor.
– 10% pentru perechile de miri alături de care voi colabora în sezonul 2018-2019.
– 20% pentru studenți pe baza carnetului de student.
Prețul include 2 ședințe săptămanale timp de 6 săptămani, o diplomă la finalizarea modulului și garanția că veți învăța într-un mod plăcut cele mai interesante miscări.
Modulul se va achita integral la prima ședință.
BONUS*
1.Suport de curs cu pasii predați (video)
2.Membru al comunității de cursanți
3.Reduceri pentru viitoarele evenimente
4.În cazul în care nu puteți ajunge la un anumit stil de dans (latino, clasic sau popular) acesta va putea fi recuperat la grupele următoare fără costuri adiționale.
5.Posibilitatea de a continua cursurile de dans la o grupă de intermediari
Cine este antrenorul?
Antrenorul este Andrei Ichim, antrenor acreditat de Federația Natională de Dans Sportiv, dansator de performantă, triplu finalist al Campionatului Național al României de dans sportiv și membru al lotului național. Cu o experinentă de 13 ani în domeniu, acesta este castigătorul a peste 50 de trofee și medalii la competițiile naționale și internaționale. De asemenea, a antrenat atât sportivi de performantă cu reușite la nivel național cât și perechi de incepători, fie adulți sau copii. Fiind licențiat în psihologie acesta vă va asigura un mediu plăcut de invătare, bazându-se pe profesionalism. Principiul după care mă ghidez este: „cursantul reflectă nivelul antrenorului, acesta fiind responsabil de calitatea dansului.”
Pentru cei care doresc informații suplimentare mă pot contacta:
pe pagina de Facebook: Ikim Dance-Academy
la numărul de telefon: 0751486556
Te poți înscrie acesând link-ul de mai jos:
https://forms.gle/wouX21PQb9pRR8cP9
Avem disponibile un număr Iimitat de locuri pentru acest modul și pe măsură ce se vor ocupă, vom posta pe pagina evenimentului.

Ora

(Luni) 12:00 am - 11:59 pm

Lasă un răspuns

X