Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Curs autorizat Animator Socio-Educativ

23 AUG VIN
-
25 AUG DUM

poster Curs autorizat Animator Socio-Educativ Iaşi

STRUCTURAL EuroTRAINING SRL- Bucuresti organizeaza in Iasi, cursul autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, de Animator socio-educativ, Cod COR 516907.
Daca va doriti CALITATE, obtinerea de competente si abilitati, nu doar o Diploma, va invitam la cursul nostru! Calitatea noastra, performanta voastra!

Cursul nostru va ofera posibilitatea sa deveniti Animator socio-educativ si sa puteti lucra in domeniul social, cultural, socio-cultural, sportiv, cu tehnici educative, metode alternative de educatie si petrecere a timpului liber pntru copii tineri, adulti. Va invitam la un curs structurat in doua parti: 30% din timp veti asimila cunostinte teoretice, iar 70% din timp veti beneficia de exercitii practice, jocuri de rol.

Obtinerea certificarii ofera posibilitatea nu doar de a va dezvolta competente si abilitati in lucrul cu copiii, tinerii si adultii, dar si de a dovedi cunostintele dvs in fata unui angajator, Certificatul de absolvire ANC, prin Ministerul Muncii si Justitiei sociale si Ministerul Educatiei Nationale, fiind o diploma recunoscuta la nivel national, dar si in orice tara din UE. Certificatul de absolvire este insotit de Suplimentul Descriptiv, in care sunt specificate competentele dobandite la curs.
Numarul de locuri este limitat!
Cost curs: 800 ron. Pentru grupuri si institutii se acorda discounturi.
Relatii suplimentare si inscrieri la telefon 0771234652/0720044058.
Formator/trainer: Anca Ciliac.
www.set.edu.eu
Documente necesare la inscriere:
– Copie CI

– Copie diploma (minim liceu)

– Copie certificat de nastere

– Copie Certificat casatorie(daca este cazul).

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro