Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Cum să devii supererou pentru copilul tău

23 SEP SAM
2017

poster Cum să devii supererou pentru copilul tău Iaşi

Pentru al doilea an consecutiv, Departamentul de CSR al JCI Iași vă invită la seminarul de parenting „Cum să devii supererou pentru copilul tău”. 
Pe principiul părinte liniștit, copii fericiți, seminarul vrea să contribuie la transformarea în bine a relațiilor dintre părinți și copii. Evenimentul se adresează părinților, educatorilor, bunicilor sau persoanelor ce lucrează cu copii.

Speakeri:
Anda Păcurar este psihoterapeut formator și practică psihoterapia în cadru privat. Face traininguri periodice pe teme legate de educația pozitivă, disciplină fără pedeapsă, încurajarea, ameliorarea dificultăților emoționale și de comportament. A studiat în țară și străinătate. Are stagii de pregătire efectuate în Irlanda, Germania, Olanda, Ungaria, Anglia, SUA.
Anda va aborda tema „Parentingul liniștit: cum să crești un copil independent și cu siguranță de sine”. „Copilul are nevoie de încurajare ca de apă. Ca părinte nu-l poți apăra de viața dar sigur îl poți pregăti pentru ea încurajându-l să fie independent. Când îl protejezi excesiv sau ți-e milă de copil îți demonstrezi și ție și lui că nu ai încredere în capacitățile sale de a face față situațiilor adeverse”, spune Anda.

Irina Șubredu este psiholog. Este, de asemenea, trainer, soție și mamă. De aproape 12 ani lucrează la Universitatea „Al.I. Cuza”, iar din 2014 este responsabilă cu Centrul de Consiliere pentru studenți. Susține traininguri de dezvoltare a inteligenței emoționale și gestionare a emoțiilor de mai bine de zece ani.
Irina va aborda tema „Cum gestionăm emoțiile copiilor”. „Sigur că putem reînvăța cum să facem. Cum să nu ne mai temem de emoțiile noastre, cum să ne împrietenim cu ele și să le folosim energia, cum să nu ne mai dorim să scăpăm de ele, să le suprimăm sau să le amorțim, cum să le observăm și să înțelegem ce încearcă să ne spună. Cum să le exprimăm și cum să NU le exprimăm”, spune Irina. 

Dr. Nicoleta Daniela Siminiceanu este medic specialist pediatru în cadrul centrului medical "Terramed Baby", doctor în Ştiinţe Medicale, supraspecializare gastroenterologie. Dr. Siminiceanu este invitat în cadrul seminarului pentru a vorbi despre „Mituri și realitate în pediatrie”

Evenimentul este unul caritabil, sumele strânse din vânzarea biletelor fiind utilizate pentru fondul de burse al organizației. Cu acești bani, sunt susținte la liceu două eleve din mediul rural fără posibilități materiale. JCI Iași le asigură celor două tinere o bursă lunară de 150 de lei, până la finalizarea studiilor liceale.

Taxa de participare este de 50 de lei.
Înscrierile se pot face completând formularul de participare:
https://goo.gl/iokJB4

Contact:
Diana Sanda Baltă (Mihalcea) – Project Manager 
dmihalcea_2002@yahoo.com
Sandu Gheorghiță – Vicepreședinte Responsabilitate Socială sandu.gheorghita1@gmail.com

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro