Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Cum ii raspunzi copilului tau la intrebarea De Unde Vin Copiii

18 MAI SAM

poster Cum ii raspunzi copilului tau la intrebarea De Unde Vin Copiii Iaşi

Considerăm că tot ceea ce le spui copiilor referitor la educația sexuală va avea o influență majoră pentru viitorul lor ca tineri, adulți și ca parte a unui cuplu echilibrat.

Amintește-ți DACĂ și CÂND ai pus tu prima dată o întrebare legată de sănătate sexuală părinților tăi. Cum au răspuns și cum ți se pare acum răspunsul primit? Te-a ajutat în relația de cuplu să știi că te-a adus barza sau că discuțiile despre propriul corp sunt tabu?

Dacă vrei ca aceste răspunsuri să fie diferite când vei primi (inevitabil) aceleași întrebări de la copilul tău, noi te putem ajuta. Vom petrece împreună 4 ore în care vei afla ce trebuie să știe copilul tău despre propriul corp și sănătatea sexuală în funcție de vârsta pe care o are (2-4 ani, 5-8 ani, 9-12 ani, 13-18 ani).

Vei descoperi de ce este importantă educația sexuală pentru asumarea deciziei de începere a vieții sexuale, stima de sine și un raport sănătos în relațiile viitoare. Vei exersa și vei ști cum să le răspunzi fără a ezita copiilor la întrebări aparent incomode și vei afla cum poți discuta degajat acest subiect cu ei.

Un copil informat despre știința corpului omenesc este un copil protejat.

Când? Pe 18 mai, de la 10.00 la 14.00.
Unde? La Hub932, strada Spinți nr. 18, Iași.
Taxă de participare – 85 lei/persoană
Reducere cuplu părinți – 150 lei/cuplu
Număr limitat de locuri – pentru 8 participanți

Înscriere workshop: Doar pe site-ul nostru - https://aimromania.org/educatie-sexuala-parinti/.

Workshopul va fi susținut de Dana Harip, membru fondator AIM, cu o experiență de peste 10 ani în dezvoltarea și implementarea programelor de prevenție și intervenție ce vizează psihologia și psihopatologia, și de Sorina Bârgăoanu, psiholog și psihoterapeut integrativ în formare, care lucrează de 3 ani cu elevi din clasele I-IV. Mai multe detalii despre ele se regăsesc în descrierea echipei AIM: https://aimromania.org/echipa-noastra/.

Pentru întrebări sau neclarități, ne puteți contacta:
prin e-mail la adresa dana.harip@aimromania.org
telefonic la numărul 0741.765.281

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro