iulie, 2019

01iul12:00 am10(iul 10)11:59 pmCulture and creativity - Curs Jean Monnet

Mai mult

Detalii eveniment

Curs Jean Monnet – Culture and creativity: key factors for prosperity in European Union
Centrul de Studii Europene din cadrul Facultății de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” organizează înscrieri pentru un curs gratuit Jean Monnet dedicat temei Creativității.

Mod de organizare: Cursul este gratuit, întâlnirile desfășurându-se sub forma unei școli de vară, ce va avea loc în perioada 1 -10 iulie 2019.

Orar: Orele de curs se desfășoară zilnic, în perioada menționată, după un program stabilit ulterior centralizării opțiunilor exprimate în fișa de înscriere

Public țintă: Cursul este adresat tuturor celor interesați, condiția minimă fiind ca aceștia să fi absolvit deja studiile liceale.

Număr de locuri: 50. Locurile vor fi ocupate în ordinea înscrierii.

Profesori: echipa de profesori este una interdisciplinară, fiind formată din specialiști în Economie, Drept și Psihologie.

Coordonatori: CS. dr. Sorin Mazilu, lect. univ. dr. Nicoleta Dominte, Facultatea de Drept

Diplome: La finalul cursului, absolvenții vor primi un Certificat Jean Monnet (6 credite ECTS)

Contact: eucreatip@gmail.com

Procedura de înscriere (în limita locurilor disponibile):

completarea formularului de înscriere (on-line)
La prima întâlnire, înscrișii a căror participare va fi confirmată sunt rugați să aducă o copie simplă după cartea de identitate și una după ultima diplomă de absolvire (diplomă de absolvire liceu, diplomă de bacalaureat, diplomă de licență sau diplomă de master). Cele două copii sunt obligatorii, în absența acestora înscrișii își vor pierde calitatea de participant la cursul nostru.
Cursul Culture and creativity: keys factors for prosperity in European Union este inclus în Modulul Jean Monnet Culture, creativity and human capital: pillars for European Union’s prosperity (EUcreaTip), co-finanțat de Uniunea Europeană.

Detalii http://cse.uaic.ro/

Ora

1 (Luni) 12:00 am - 10 (Miercuri) 11:59 pm

Lasă un răspuns

X