Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Cuibul Artiștilor în Iași

17 MAI JOI
2018

poster Cuibul Artiștilor în Iași Iaşi

Turneu #cuinimalateatru

Data: joi, 17 mai
Ora: 19:00
Locație: Ateneul din Iași

Rezervări: https://rezervari.cuibulartistilor.ro/

Credem că emoția ne face inimile să vibreze și, de aceea, vă invităm să veniți alături de noi #cuinimalateatru, în cea de-a treia ediție a turneului național. 

Timp de două săptămâni cutreierăm țara în formă de inimă și, din dragoste pentru teatru, vă dăruim emoție, în atmosfera Cuibului Artiștilor.

Asemenea edițiilor precedente, din donațiile strânse în turneu vrem să oferim emoție copiilor pentru care „acasă” este un spital si vrem să aducem emoția aproape de inimile lor. Astfel, din banii strânși vom crea un spectacol pentru
copii, pe care îl vom juca în spitalele din țară. De asemenea, toți spectatorii care contribuie la această cauză vor fi anunțați când va avea loc fiecare reprezentație, deoarece ne dorim să știe că fac parte din acest spectacol și din emoția dăruită copiilor.

Sinopsis “Experimentul”

Până unde ai merge pentru a obține un job? Ți-ai părăsi zona de confort și ai împărtăși cele mai intime gânduri și experiențe? Ai da la o parte etichetele și ai povesti cine ești cu adevărat?

Fernando, Enrique, Carlos și Antonio sunt cei patru candidați ajunși în etapa finală a unui interviu de angajare și concurează pentru postul de director. Ulterior, aceștia află că nu sunt la o probă obișnuită, ci sunt supuși unor metode neconvenționale de recrutare. 

Fiecare candidat intră într-un joc în care se construieşte prin oglinda celorlalţi, reflectându-se în ceilalţi și luptând cu sinele din ceilalți și, culmea, fiecare învinge (cel puțin în propria versiune a poveștii). Cei patru îşi arată umanitatea, empatia, insensibilitatea sau cinismul, dar, la final, nimic nu se dovedește a fi ceea ce pare.

Un spectacol care pune sub lupă comportamentele definitorii ale societății contemporane, „Experimentul” vorbește despre puterea intruzivă a corporațiilor în viața angajaților săi și cum acestea ajung să le reorganizeze prioritățile, în funcție de propriile obiective și strategii. Sau cum ajungem să lucrăm pentru job-urile noastre și nu ele pentru noi.

„Experimentul” arată o lume care pendulează între automatism și mecanizare, din care, poate, și tu faci parte!

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro