Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Copiii divortati @Mignon Café

17 MAR SAM
2018

poster Copiii divortati @Mignon Café Iaşi

Acesta este un eveniment organizat de Asociatia Familia Monoparentala Iasi in colaborare cu Psihoterapeutul ANA BAIANU si este o intalnire dedicata tuturor persoanelor care se regasesc in postura de parinti singuri.

Ana-Aurelia Baianu este psihoterapeut autonom specializat in psihoterapie sistemica si hipnoza ericksoniana, membru acreditat al Colegiului Psihologilor din Romania, colaborator al Institutului pentru Cuplu si Familie Iasi, membru Lamaze International, precum si membru al Asociatiei Romane de Hipnoza Clinica, Relaxare si Terapie Ericksoniana. (www.willing.ro)

Cum sa va ajutati copiii sa faca fata efectelor separarii si ale divortului? 
Pentru copii divortul poate fi stresant, trist si induce o stare de confuzie. La orice virsta copiii se pot simti nesiguri despre cum va fi viata sau furiosi la ideea ca mama si tata se vor desparti de tot. Divortul nu este usor, dar ca parinte puteti face acest proces si efectele sale mai putin dureroase pentru copil. Ajutindu-va copilul sa faca fata unui divort inseamna a-i da stabilitate in casa, fiind alaturi de nevoile emotionale si fizice ale acestuia, prin reasigurare si atitudine pozitiva. Pentru ca acest proces sa reuseasca va trebui sa fiti dumneavoastra impacat cu situatia si sa terminati relatia cu fostul in termeni amiabili. Nu va fi un proces usor dar copilul va trece cu bine peste el daca va fi sigur de dragostea voastra neconditionata. 

In cadrul acestei intalniri Psihoterapeutul Ana Baianu ne va contura si un alt aspect important dupa acest proces de separare si anume cum vad , simt si inteleg copii acest proces si efectele pe care le resimt si la maturitate.

DONATIE: 20 lei (pentru sustinerea desfasurarii evenimentelor Asociatiei si pentru promovarea ei)

Va rugam sa completati si FORMULARul de INSCRIERE pentru a avea o evidenta mai clara a numarului de persoane care vor participa. 

https://docs.google.com/forms/d/1c-t8i63YP8BMkHNjOAlvYHleiK7uP1RSjIplBJ3YHGU/edit

Multumim.

Va asteptam cu mult drag :)

Echipa,

Familia Monoparentala

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro