Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

ANULAT - Conventia Nationala a Terapiilor Complementare

12 MAI VIN
-
14 MAI DUM
2017

poster ANULAT - Conventia Nationala a Terapiilor Complementare Iaşi

Convenţia Naţională a Terapiilor Complementare – Terapis

Revista Glare organizează, în perioada 12-14 mai 2017, a doua ediție a Convenţiei Naţionale a Terapiilor Complementare – Terapis. Evenimentul, care va fi găzduit de Facultatea de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului, îşi propune atât facilitarea unui dialog între publicul interesat de acest domeniu şi specialiştii care activează în această zonă, cât şi prezentarea a cât mai multor terapii.

“Acest eveniment s-a impus ca urmare a faptului că un număr tot mai mare de terapeuți au simțit nevoia unui nucleu astfel încât beneficiile terapiilor complementare să ajungă la cât mai mulți oameni. Pe de altă parte, există și un interes din ce în ce mai crescut din partea populației de a afla ce sunt terapiile complementare și cum îi pot ajuta să aibă o viață mai sănătoasă”, a spus Irina Obrocea, terapeut Bowen și unul dintre inițiatorii acțiunii.
La eveniment sunt aşteptaţi specialişti din toate domeniile medicinii alternative. În cadrul convenţiei vor avea loc sesiuni de conferinţe, în care terapeuţii vor prezenta lucrări de interes pentru public, dar vor participa şi la ateliere şi demonstraţii practice.
La nivel mondial există un foarte mare interes pentru terapiile complementare, fiind acreditate în jur de 40. Foarte mulţi medici combină principiile alopate cu cele ale medicinei alternative (acupunctură, aromaterapie, homeopatie, reflexoterapie, presopunctură, qi gong, terapia florală Bach, terapia Bowen, iridoterapie, hidroterapie, cromoterapie, cristaloterapie, terapania cranio-sacrală etc), iar rezultatele se văd în starea bună a pacienţilor.
În România, terapiile complementare sunt reglementate prin lege, iar practicanţii lor (medici, cadre medii medicale, psihologi şi nu numai) au urmat cursuri, specializări încheiate cu atestate.
Pentru ca informaţia să ajungă la cât mai multe persoane dornice să aibă un stil de viaţă sănătos, intrarea publicului va fi gratuită.
Vă aşteptăm cu drag!


Detalii la email: terapis.iasi@gmail.com

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro