Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Conferinta Studenteasca de Psihologie si Stiinte ale Educatiei

16 MAI JOI
-
19 MAI DUM

poster Conferinta Studenteasca de Psihologie si Stiinte ale Educatiei Iaşi

Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, în colaborare cu Asociația E-team Psychology și Asociația Studenţilor Psihologi şi Pedagogi organizează Conferinţa studenţească de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, Ediția a V-a. Aceasta va avea loc la Iași, în perioada 16 - 19 mai 2019.
Evenimentul se adresează studenților din toate centrele universitare, înscrişi la programe de studii de licenţă, master si doctorat în domeniile Psihologie și Științe ale Educației.
Prin intermediul acestei Conferinţe ne propunem să oferim studenţilor posibilitatea de a participa la diferite activități:
• Workshop-uri de formare/ dezvoltare a competențelor de necesare domeniului de activitate;
• Prelegeri susţinute de specialişti în psihologie, neuroştiinţe şi ştiinţe ale educaţiei;
• Sesiune de comunicări științifice - în care studenții vor prezenta (individual sau în echipă) lucrări și proiecte de cercetare cu diverse tematici din sfera psihologică și educațională. Pentru inscrieri cu lucrare sau fără se va accesa link-ul: https://forms.gle/m3VYuLRdBmed3Ei66
În următoarea perioadă vor apărea detalii cu privire la programul manifestării științifice și la formatori. Pentru acest eveniment nu se percep taxe de participare. Organizatorii vor suporta cheltuielile de cazare şi de masă. Locurile de cazare sunt limitate şi pentru rezervarea acestora vă rugăm să vă înscrieţi din timp.

Invitaţi:

Keynote Speaker: Şef de Lucrări dr. Dana Mihaela Turliuc - Implicaţii psihologice în neurochirurgie

Workshop 1: Lect. Univ. Dr. Oana Dănilă - Terapia centrată pe emoţii

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro