Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Conferinta RePatriot - Iasi

15 AUG MAR
2017

poster Conferinta RePatriot - Iasi Iaşi

Marți, 15 august, de la ora 15:00, vă invităm la Conferința RePatriot de la Iași, organizată în cadrul “Sărbătoarea Diasporei – Iașul este acasă”, unde se vor reuni membrii Romanian Business Leaders, români de dinaspora, antreprenori și demnitari locali, personalități ale Iașului și invitați care susțin proiectul RePatriot. Vom discuta concret despre oportunitățile de afaceri din Iași, cum le poți valorifica, dezvolta, finanța și cum poți lega parteneriate.

Înscrie-te gratuit aici: http://repatriot.ro/conferinta-iasi/

“Diaspora poate juca un rol major în dezvoltarea locală și poate sprijini conectarea puternică a Iașului la oportunitățile din alte țări. Merg la Iași pentru a încuraja administrația locală pe drumul atragerii antreprenorilor și talentelor care au migrat, cât mai aproape de Țară.
Dezvoltarea României depinde de buna administrare, de investiţii şi de întreprinzători. Ţara are nevoie de oameni cu iniţiativă, buni meseriași care să aibă o atitudine occidentală faţă de muncă. Primii investitori la care ne gândim sunt românii care au plecat. Aceştia ar trebui sprijiniţi şi administraţia locală să fie alături de ei”, spune Marius Bostan, inițiatorul proiectului RePatriot.

Suntem onorați să-i avem alături pe: Mihai Chirica – Primar Iași, Felix Pătrășcanu – Co-fondator FAN Courier, Mirabela Miron – Președinte Avisso, Gabriel Aftenie – Fondator Babilon Consult, Sergiu Manofu – Fondator Travel Ideea, Simona Pirtea – Antreprenor, Andra Giucă – CEO Voss Review, Lidia Burluc – Iceberg, Mihai Dohotar – Antreprenor în Grecia și România, Valentin Făgărășian – Antreprenor în Italia și România, Florentin Boda – Fondator General Survey Corporation, Dan Grigoraș, Cristi Chitu – Patiseria Tineretului, Nicuța Enache – Osteria Ciao Niki, Hilde Brandl – Fondator Unith2Be Architecture, Felix Tătaru – Președinte GMP Group, Marius Bostan – Antreprenor și inițiatorul proiectului RePatriot.

Primarul Municipiului Iași, Mihai Chirica, susține proiectul RePatriot încă de anul trecut, când au organizat prima ediție “Sărbătoarei Diasporei – Iașul este acasă”, iar anul acesta continuă tradiția:
“La fel ca fiecare dintre dumneavoastră, sufletul mi-a rezonat de emoție și de mândrie când am aflat de gestul nobil al ieșeanului nostru Florin Morariu de la Londra, care a pus viața altora mai presus de propria viață și pentru care singura dorința a fost aceea de a ajuta, de a acționa, de a salva. Oameni ca Florin sunt eroii noștri de fiecare zi, eroi și exemple de viață și de reflecție asupra rolului nostru în această lume atât de fragilă și din ce în ce mai greu de protejat.
Iașul este orașul în care Florin și alte mii de ieșeni răspândiți în toate colțurile lumii trebuie să se regăsească mereu, ACASĂ. Și orașul din care să nu mai dorească să plece niciodată.Orașul la care să simtă că se pot întoarce, oricând, cu speranța că nimic nu e imposibil, nimic nu e pierdut, nimic nu e prea greu.”
Agenda preliminară a evenmentului “Sărbătoarea Diasporei – Iașul este acasă”, din 14-16 august, poate fi vazută aici - http://repatriot.ro/zilele-diasporei-iasi/.

De ce să participi:

-Identifici de resurse de dezvoltare utile
-Idei și oportunităti de afaceri
-Construiești relatii cu diversi parteneri din România
-Intelegi pașii pentru inființarea și dezvoltarea unei afaceri.
-Descoperi oportunități de afaceri în Iași

Alătură-te antreprenorilor de succes din România! Înscrie-te acum la Conferintă!

Pentru participare se recomandă completarea formularului de aici:http://repatriot.ro/conferinta-iasi/

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro