Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Conferinta Nationala de Chirurgie 2017

04 OCT MIE
-
07 OCT SAM
2017

poster Conferinta Nationala de Chirurgie 2017 Iaşi

Dragi colegi,

Este o reala placere si o mare onoare sa va adresez in acest an, in numele Societatii Romane de Chirurgie, invitatia de a participa la Conferinta Nationala de Chirurgie. Este nu doar un eveniment de traditie, ci si unul din evenimentele majore ale medicinei romanesti, atat prin aria stiintifica acoperita, cat si prin participare. Temele centrale pe care vi le propunem pentru conferinta din acest an a Societatii Romane de Chirurgie sunt “Chirurgia minim invaziva a tubului digestiv” si „Complicatii majore in chirurgia abdominala”.

Editia din acest an este gazduita de orasul Iasi, cel mai vechi centru universitar al Romaniei. Aici, si studiul medicinei are radacini vechi si adanci, certificatul de nastere al Facultatii de Medicina din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Grigore T. Popa” purtand data 30 septembrie 1879. Presedintele Comitetului local de organizare este colegul si prietenul nostru Prof. Dr. Viorel Scripcariu, in dubla sa calitate de chirurg membru al Societatii Romane de Chirurgie si rector al U.M.F. „Grigore T. Popa” Iasi.

Am convingerea ca temele de dezbateri propuse, calitatea lucrarilor dumneavoastra precum si efortul comun al organizatorilor reprezinta tot atatea premise pentru ca si editia din acest an a Conferintei Societatii Romane de Chirurgie sa fie nu doar un succes, ci si un eveniment cu adevarat memorabil.

Detalii: www.cnchirurgie.ro

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro