Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Conferinta Internationala Toastmasters de divizie H

06 MAI SAM
-
07 MAI DUM
2017

poster Conferinta Internationala Toastmasters de divizie H Iaşi

Toate diamantele se formează sub presiune. La începutul lunii mai, cei mai buni oratori ai Diviziei H vor veni la Iași pentru a participa la Concursul Internațional de Evaluări și Discursuri pregătite.

 - Vor fi 2 zile de inspirație, de training și de networking care îți vor deschide fereastra spre ceea ce înseamnă un concurs internațional în care 3 țări (România, Bulgaria și Republica Moldova) doresc ca cel mai bun să ne reprezinte la nivel european.

 - Campionul mondial de Public Speaking din 2014 Dananjaya Hettiarachchi va fi prezent și va împărtăși din experiența sa, povestind despre drumul său spre cea mai cunoscută competiție de oratorie.

 - Sala în care ne vom desfășura activitățile importante poartă numele de Sala Voievozilor - o sală care a fost martora istoriei și care în 2017 va fi din nou parte din ceea ce înseamnă dezvoltarea Public Speaking-ului și Leadershipului la nivel de România.

Acestea sunt doar 3 dintre nestematele pe care le-am pregătit pentru voi dacă veniți la Iași - unde echipa locală Toastmasters se pregătește pentru a se asigura că după cele 2 zile veți deveni diamante!

Pentru înscrieri, accesați linkul următor:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfs78QZHfL-CvkFTrVhyovZYqUF1yowXpZnNmyOYwHetpBoFQ/viewform?c=0&w=1

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro