Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Conferința de criminalistică

21 APR SAM
-
22 APR DUM
2018

poster Conferința de criminalistică Iaşi

Pe 21 și 22 aprile 2018, începând cu ora 9:00, în incinta Aulei Magna din cadrul Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu”din Iaşi va avea loc Conferința de Criminalistică, Ediţia a VI-a, 2018.
Este unicul eveniment de acest gen din zona Moldovei, care se adresează atât publicului larg – persoanelor pasionate de cultura forensic, cât și studenților, masteranzilor, specialiştilor şi experţilor criminalişti.
Conferința este organizată de Grupul de Initiațivă al Masteranzilor de la Criminalistică în parteneriat cu Asociaţia Studenţilor la Drept a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, Facultatea de Drept, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi și CERNESIM.
În cadrul evenimentului vor participa specialişti din domeniu, cadre universitare, doctoranzi şi experți criminaliști, precum şi alţi reprezentanți ai sistemului de justiţie penală.
În prima parte a conferinței, participanţii vor avea ocazia să afle detalii despre ceea ce presupune ştiinţa criminalistică, despre opiniile și experiențele experţilor din acest domeniu, despre tehnici şi metode moderne de cercetare criminalistică și, nu în ultimul rând, despre beneficiile concrete ale derulării unui astfel de masterat în domeniul criminalisticii. 
În cea de-a doua parte a conferinței, vor avea loc workshop-uri - activități practice realizate de masteranzii criminalişti ce se adresează participanților, dar și invitaților:

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro