Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Concursul Apa în natură: Dunărea @Casa De Culturala A Sindicatelor

22 MAR JOI
2018

poster Concursul Apa în natură: Dunărea @Casa De Culturala A Sindicatelor Iaşi

„Apa în natură: Dunărea”
(Ediția a IV-a a concursului organizat de Ziua Mondială a Apei)

Biblioteca Judeţeană Gh. Asachi Iaşi și ApaVital SA Iași organizează joi, 22 martie 2018, de la ora 12.00, la Filiala „Ion Creangă” (Casa de Cultură a Sindicatelor, Bd. Socola, nr. 34) ediția a patra a concursului de cultură generală dedicat Zilei Mondiale a Apei. Tema ediției este „Apa în natură: Dunărea” și ne-a fost inspirată de sloganul ales de ONU pentru campania din acest an, „Natura pentru apă” („Nature for Water”).

Concursul se adresează exclusiv elevilor din ciclul liceal (clasele IX-XII). Se pot înscrie și pot participa echipe din licee din tot județul Iași, formate din câte 3 elevi (care pot fi și din clase diferite), coordonați de un profesor. Concursul este interliceal, astfel că un liceu/colegiu nu poate participa cu mai mult de un echipaj.

Cele 30 de întrebări vor fi formulate din geografie, istorie, literatură și artă din tematica următoare: orașele dunărene, hidrocentrale de pe Dunăre, poduri peste Dunăre, afluenții Dunării, Dunărea în muzică, în pictură și în literatură și mari bătălii pe Dunăre.

Intenția de participare și numele elevilor din componența echipelor vor fi comunicate prin e-mail, la adresa programe@bjiasi.ro, până la data de 20 martie 2018. Aceeași adresă de e-mail vă stă la dispoziție și pentru alte informații.

Premiile pentru ocupanții primelor trei locuri în ordinea punctajului obținut sunt în bani și sunt acordate de ApaVital SA Iași (fondul total de premiere este în valoare de 2250 lei):
Locul I: fond de premiere 900 lei: 3 (300 lei/ participant).
Locul II: fond de premiere 750 lei: 3 (250 lei/ participant).
Locul III: fond de premiere 600 lei: 3 (200 lei/ participant).

Pentru ocupanții clasați pe următoarele locuri se vor acorda premii constând în obiecte și materiale promoționale. Profesorii coordonatori vor primi, de asemenea, obiecte din partea ApaVital.

Participanții înscriși în concurs sunt rugați să aibă asupra lor cartea de identitate în ziua concursului pentru a putea intra în posesia premiilor.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro