Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Concert Muse: Drones World Tour

12 IUL JOI
2018

poster Concert Muse: Drones World Tour Iaşi

Filmul-concert „Drones World Tour” va fi proiectat pe 12 iulie 2018, la Iași, la Cinema Ateneu, de la ora 20.00.
 Muse - Drones World Tour reprezintă încununarea celui mai recent album al trupei de rock Muse, turneu desfășurat în perioada 2015-2016 cu peste 130 de concerte pe tot mapamondul. Cunoscuți pentru inovația continuă în ceea ce privește producția lor scenică, turneul a fost ocazia perfecta pentru formație de a concerta pe o scenă rotundă amplasată la mijlocul arenei, designul și configurația scenei oferind fanilor o experiență senzorială audio- vizuală la 360 de grade.
            Conceptul în jurul căruia a fost construit acest turneu este prezența dronelor, care au zburat în mod autonom deasupra scenei și a publicului, alături de proiecții uriașe care au interacționat cu membrii trupei pe scenă. Acest spectacol, cu LED-uri și lasere, a completat perfect repertoriul deja celebru al trupei, cu piese cheie precum „Psycho”, „Madness”, „Uprising”, „Plug in Baby”, „Supermassive Black Hole” și „Knights of Cydonia”.

Showul conține filmări, înregistrări ale mai multor concerte și include efecte speciale care nu au mai fost difuzate până acum, împreună cu scurte interviuri exclusive ale membrilor trupei în introducere, oferind o experiență cinematografică de neratat pentru fanii muzicii.


Nume: Muse: Drones World Tour

Regizor: Tom Kirk, Jan Willem Schram

Formația: Matt Bellamy, Chris Wolstenholme, Dominic Howard

Data: 12 iulie 2018

Ora: 20.00

Durata: 90 minute

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=VyZ2zRk1Grs

Preţ bilet: 20 de lei

 

Biletele sunt puse în vânzare la prețul unic de 20 lei și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului din Iași, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

 

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro