Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Concert-lecție: „Cum să înțelegem muzica prin joc și mișcare” @Palatul Culturii

20 IAN SAM

poster Concert-lecție: „Cum să înțelegem muzica prin joc și mișcare” @Palatul Culturii Iaşi

Zilele de 14, 15 si 16 decembrie 2017 au fost declarate zile de doliu național pe teritoriul României, în memoria Majestății Sale Regele Mihai I al României.

Concertul-lecție de sâmbătă, 16 decembrie 2017, a fost reprogramat pentru 20 ianuarie 2018, ora 11.00, în Sala „Henri Coandă” a Palatului Culturii. 

Concert-lecție la Palat: „Cum să înțelegem muzica prin joc și mișcare”

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași și Colegiul Național de Artă „Octav Băncilă”, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași, Universitatea Națională de Arte „George Enescu” și Inspectoratul Școlar Județean Iași, vă invită la un nou eveniment din seria „Concertelor-lecție la Palat”: „Cum să înțelegem muzica prin joc și mișcare”.

Invitata acestei ediții este prof. Ana-Maria Rusu, de la Colegiul Național „Unirea”, coordonator al proiectului „Mai multă Educație muzicală în școli”.

„Concerte-lecție la Palat” este un proiect cultural-educativ inițiat și coordonat voluntar de prof.dr. Daniela Mihaela Ciocoiu, evenimentele desfășurându-se o dată pe lună, pe parcursul anului școlar.

Biletele costă 10 lei și pot fi achiziționate de la Palatul Culturii, de marți până duminică, în intervalul orar 10.00 - 16.00.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro