septembrie, 2019

11sep12:00 am11:59 pmCocktail Lansare nr.4 Revista Femeia Contemporană

Mai mult

Detalii eveniment

Lansarea celui de-al patrulea număr al Revistei Femeia Contemporană, o revistă care își dorește să reamintească femeilor de frumusețea și puterea feminității lor, va avea loc într-un cadru glamour, rafinat și elegant, cu femei de 5 stele, toate una și una.
A fi Femeie e un dar minunat, de aceea acest dar ne dorim să îl valorificăm în fiecare femeie, prin conținutul Revistei Femeia Contemporană.
Invitatele speciale care ne vor încânta prin prezenta lor:
Dora Morhan – General Manager Pleiada Boutique Hotel
O femeie caldă, activă, implicată, creativă și puternică este alături de noi în cadrul acestui proiect de suflet, dedicat femeilor- Revista Femeia Contemporană.
Ana-Maria Trișcău
O prezență delicată, plină de empatie și dăruire, o femeie pragmatică, volubilă și care a ales să trăiască o viață plină și provocatoare dincolo de granițele țării, în Londra
Parteneri principali:
Pleiada Boutique Hotel – Amplasat în Iasi, unul dintre cele mai frumoase și pline de semnificații orașe ale României, Pleiada Boutique Hotel este un univers elegant și versatil al confortului, luxului și ospitalității. Resursele și facilitățile complexului au fost atent gândite pentru a oferi musafirilor pretențioși și avizați o excelentă alternativă de cazare pe durata vizitei la Iași, servicii impecabile de restaurant, precum și condiții deosebite pentru organizarea de evenimente și petrecerea timpului liber.
Yvona Mardare – Sommelier &Wine Educator
Când spunem Vin, Aroma, Savoare spunem Yvona Mardare, o femeie minunată care ne va purta într-o călătorie aromată în lumea vinurilor.
StudioUP- este specializat în producții VIDEO de înaltă calitate, proiectate pentru a genera rezultate cu impact asupra publicului și a clienților.
Design Pathways- specializați în creare si distribuire continut pentru Facebook, creare strategie marketing, materiale publicitare și promiționale, social media marketing, branding.
Femeile frumoase și iubărețe din Comunitatea Femeia Contemporană, care susțin cu inima și implicarea lor proiectul Revista Femeia Contemporană:
Bondatoarele: Ana-Maria Ceornea și Andreea Mocanu
Colaboratoarele permanente: Anamaria Popa, Iuditha David, Teona Gherasim, Erica Moldovan, Alexandra Iulia Ungurean, Vanessa Biga, Beatrice Sorescu, Eva Veronica, Elena Angela Roscan.
Vă invită să strălucim împreună în seara noastră, a femeilor care își doresc să se bucure de plinătatea feminității lor!
Locația evenimentului: Pleiada Boutique Hotel
Miercuri 11 septembrie, ora 18.30

Ora

(Miercuri) 12:00 am - 11:59 pm

Lasă un răspuns

X